Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’a bir destek daha

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk için yarışan ve son viraja giren Amedspor’a Diyarbakır’daki sivil toplum kuruluşları ile kentteki meslek odaları dayanışma ve destek vermeye devam ediyor.

TFF 2. Lig Kırmızı

Amedspor’a bir destek daha

 

30 binden fazla taraftarı karşısında 24 Erzincanspor’u 4-1 yenerek TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 68 puan ile lider olan Amedspor, kalan son 6 hafta maçlarını da kazanıp lig şampiyonluğunu garantilemek istiyor.

Taraftarıyla şampiyonluğa kenetlenen Amedspor’a diğer taraftan kentteki sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarından da maddi ve manevi destekler devam ediyor.

Diyarbakır Tabipler Odası Başkanı Dr. Elif Turan da Amedspor’a destek için Eczacılar ve Tabipler Odası üyeleriyle birlikte Amed Store’yi ziyaret edip destek için alışverişte bulundular.

Amedspor'a bir destek daha

Turan yaptığı paylaşımda, “Dün destek amaçlı tribündeydik, bugün de ‘Amedspor’a Destek Amed Store’den Geçer’ kampanyasına destek sunmak amacı ile Amed Store’daydık. Amedspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.” dedi.

Amedspor da, “Eczacılar ve Tabipler Odası Amed Store mağazamızdan alışveriş yaparak kulübümüze destek oldu. Bu anlamlı düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” paylaşımında bulundu.