Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor  yenerse şampiyonluğa çok yaklaşacak!

Lider Amedspor ikinci sıradaki rakibi GMG Kastamonuspor’u bu 14 Nisan Pazar günü yenmesi durumunda, önemli bir avantaj yakalayarak şampiyonluğu büyük oranda garantileyebilir.

Lider Amedspor ikinci sıradaki

Amedspor  yenerse şampiyonluğa çok yaklaşacak!

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 74 puan ile lider olan Amedspor ligin son dört haftasında alacağı puanlar hesaplanıyor. Amedspor 14 Nisan Pazar günü deplasmanda Gazi Stadı’nda GMG Kastamonuspor ile karşılaşacak. Bu maç ligin dönüm noktası olacak. Kastamonuspor karşısında 3 puan farkla üstünlüğü elinde tutan Amedspor, bu hafta bu üstünlüğünü koruyarak 3 ev puan ile evine dönme hesapları yapıyor.

Durdurulamıyor: Amedspor Evinde 4'ledi, Şampiyonluğa Devam Dedi!

Kastmanosupor ligdeki 4 maçı alırsa ne olur?

GMG Kastamonuspor lider Amedspor’u yenmesi durumunda, Amedspor’un elde ettiği sonuçlara bakmaksızın ikili averaj ile şampiyon olacak. Ancak Amedspor deplasmanda Kastamonuspor karşısında berabera kalması ve kalan 3 maçını kazanması durumunda, Kastamonuspor’un elde ettiğini sonuçlara bakmaksızın şampiyon olacak. Amedspor Kastamonuspor’u mağlup ederse büyük bir avantaj elde ederek, şampiyonluğu önemli oranda garantileyecek.

Amedspor  yenerse şampiyonluğa çok yaklaşacak!

Hangi averaj hesaplanıyor?

Ligin son 4 haftasında taraftarlar şampiyonluk hesaplaması yapıyor. Peki 2. Ligde averaj nasıl hesaplanır? Her iki takımın puanı eşit olması durumunda ikili averaj hesaplanıyor. İkili averajda da puanlar aynı ise bu sefer genel averaj hesaplanarak, üstün olan takım şampiyon ilan ediliyor.