Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır 11.Bölge Eczacılar Odası yeni Başkanı Ahmet Turgay Yaşar oldu

Diyarbakır 11. Bölge Eczacılar Odası, olağan genel kurulu seçimlerinde Yeşil ve Beyaz liste olmak üzere 2 liste ile girilen seçimlerde mevcut başkana karşı Yeşil liste kazırken, Yeni oda Başkanı Ahmet Turgay Yaşar oldu.

Diyarbakır 11. Bölge Eczacılar

Diyarbakır‘da Yeşil ve Beyaz olmak üzere 2 liste ile girilen seçimlerde 4 Eczacı Yeşil listeden,3 Eczacı ise Beyaz listeden Yönetim Kuruluna seçildi.
Yeni Yönetim Kurulu ise şöyle oluştu.
Başkan Ecz. Ahmet Turgay Yaşar, Başkan Yardımcısı Ecz. Abdurrahman Bayın, Genel sekreter Ecz. Berivan Dervişoğlu, Sayman Ecz. Vahit Onur Günaydın, Yönetim kurulu üyeleri Ecz. Halim Aşan, Ecz. Helin Güneş ve Ecz. Menduh Şener oldu.

Yaşar “Yeni bir başlangıç için Yeşil liste” dediler
Eczacılar odası yeni Başkanı Ahmet Turgay seçim sonrası yaptığı açıklamasında Diyarbakır Eczacı Odası 2023-2025 döneminde yeni görev yapacak olan Yönetim Kurulu üyeleri mazbatasını alarak yeni yönetim kurulunuda oluşturduklarını dile getiren Yaşar “Son derece yüksek ve örnek sayılabilecek bir katılımla, başarılı bir seçim süreci geride bıraktık. Seçimler doğası gereği rekabet barındırsa da odamız için ayrışma ve kutuplaşma değil birlikte çalışma ve gelişme kültürünü içermektedir. Yeşil liste ile yeni bir başlangıç için tüm arkadaşlarımla el birliğiyle daha iyi bir oda olma yolunda gayret sarf edeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın, seçimlere katılım sağlayan değerli Eczacı arkadaşlarıma katılımlarından dolayı sonsuz teşekkür ederim. dedi.