Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amed Tiyatro Festivali sona erdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, 9. Amed Tiyatro Festivali’nin kapanışında Surp Giragos Kilisesi’nde sahnelenen Gomidas adlı oyunu tiyatroseverlerle birlikte izledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş

Amed Tiyatro Festivali sona erdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 9. Amed Tiyatro Festivali, Surp Giragos Kilisesi’nde sahnelenen Gomidas adlı oyunla sona erdi. 18 Nisan’da başlayan festival kapsamında tiyatro grupları, çok sayıda oyunun gösterimini gerçekleştirdi.

Amed Tiyatro Festivali sona erdi

EŞ BAŞKAN KAPANIŞ GÖSTERİMİNİ YURTTAŞLARLA BİRLİKTE İZLEDİ

Festivalin Surp Giragos Kilisesi’ndeki kapanış gösterimine, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Yenişehir Belediyesi Eş Başkanları Safiye Akdağ ve Mehmet Ergün, Sur Belediyesi Eş Başkanları Fatma Gulan Önkol ve Adnan Örhan ile tiyatroseverler katıldı.

Tiyatroseverlerle birlikte Gomidas oyununu izleyen Hatun, yurttaşlardan yoğun ilgi gördü.

Gösteri tamamlandıktan sonra festivalin kapanış konuşmasını yapan Amed Şehir Tiyatrosu oyuncularından Özcan Ateş, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile festivale destek veren sivil toplum örgütleri, festivale katılan tiyatro grupları ve oyunculara teşekkür etti.

Amed Tiyatro Festivali sona erdi

HATUN: HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK

DBB Eşbaşkanı Doğan Hatun ise, tiyatro festivalini düzenleyenlere, tüm tiyatroculara ve gösterilere katılan seyircilere teşekkür ederek, “Bugünkü oyunla da çok memnun olduk. Herkesin emeğinize sağlık” dedi.

Hatun, daha sonra Gomidas oyununu sahneleyen Yolcu Tiyatrosu oyuncularına plaket verdi.