Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF’den olaylı maça skandal karar!

Bursaspor – Diyarbekirspor maçında çıkan olaylar sırasında Diyarbekirspor’lu futbolculara uçan tekme atan Bursaspor’da 77 numaralı formayı giyen Mustafa Genç’in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen 8 isim arasında yer almaması “tarihi bir skandal” olarak değerlendirildi.

Bursaspor - Diyarbekirspor maçında

TFF’den olaylı maça skandal karar! Diyarbekirspor’lu futbolculara uçan tekme atan Bursaspor’lu oyuncu PFDK’ya sevk edilen isimler arasında yer almaması büyük tepki topladı.

 

Televizyonlarda, sosyal medyada ve gazetelerde defalarca yayınlanan görüntülerde Diyarbekirspor’lu futbolcuya akla ziyan bir şekilde tekme attığı net bir şekilde görülen ve büyük tepki çeken 77 numaralı Mustafa Genç’in maçta görevli hakem, gözlemci ve temsilciler tarafından rapor edilmemesi kadar basında yer alan açık görüntülere rağmen ek disiplin kuruluna sevk edilmemesi kafalarda soru işareti bıraktı.

 

tffden-olayli-maca-skandal-karar 2

 

PFDK’ya sevk edilmeyen Mustafa Genç’in saldırdığı Diyarbekirspor’lu futbolcuların temsilci, hakem ve gözlemci raporlarıyla PFDK’ya sevk edilmesi ise ayrı bir skandal olarak değerlendirildi.