Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Dicle Üniversitesinde Erasmus proje yönetim toplantısı

Erasmus+ 2023 R1 Dönemi KA220 HED Proje Yönetim Toplantısı, Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Erasmus+ 2023 R1 Dönemi

Diyarbakır Dicle Üniversitesinde Erasmus proje yönetim toplantısı

 

 

Toplantıya, Ulusal Ajans KA220 HED proje uzmanları, Ulusal Ajans bilişim personeli ile 2023 yılında KA220 proje hibesine hak kazanan; Ankara Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi Karadeniz Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesinin proje yöneticileri ve ekibi katıldı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesinde Erasmus proje yönetim toplantısı

Dicle Üniversitesi Erasmus+ Yükseköğretim Programı 2023 yılı proje döneminde “Cooperation Partnerships in Higher Education (Yükseköğretim İçin İşbirliği Ortaklıkları)” kapsamında İspanya’dan Universitat Autònoma de Barcelona, İtalya’dan Università degli Studi di Torino ve Slovokya’dan Slovenská Poľnohospodárska Univerzita v Nitre üniversitlerinin ortaklığında ilk defa Koordinatör kurum olarak KA 220 projelerinde hibeye hak kazanmıştı. Proje Yönetim Toplantısı, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Doç. Dr. Faruk Gökçe ve Dicle Üniversitesi KA220 Proje Yürütücüsü, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Denli’nin açılış konuşmalarıyla başladı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesinde Erasmus proje yönetim toplantısı

Gün boyu süren toplantının sabah oturumlarında, Ulusal Ajans KA220 HED proje uzmanlarından Elif Zeynep Karabay ve Muhammet Demir “Proje Yönetim Süreci”, Ulusal Ajans KA220 HED proje uzmanlarından Ecem Onat “ Hibe Yönetim Süreci ve Proje Sonuçları Platformu”, Ulusal Ajans bilişim personellerinden Furkan Kaya “Erasmus Başvuru Portalı”  sunumlarını gerçekleştirdi. Toplantının son oturumunda ise KA220 proje kabulü alan katılımcılar, projelerinin tanıtım sunumlarını yaptı.

Toplantı soru-cevap ve değerlendirme oturumlarıyla sona erdi.