Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Araba tamircisi, 1 litre benzinle 120 kilometre gitmenin formülünü buldu!

Sosyal medyada araba tamirleriyle ilgili pratik bilgiler paylaşan Hakan Demir isimli araba tamircisi, bulduğu yeni yöntem ile 1 litre benzinle 120 kilometre gidilebileceğini iddia etti.

Sosyal medyada araba tamirleriyle

Araba tamircisi, 1 litre benzinle 120 kilometre gitmenin formülünü buldu! Sosyal medyada araba tamirleriyle ilgili pratik bilgiler paylaşan Hakan Demir isimli araba tamircisi, bulduğu yeni yöntem ile 1 litre benzinle 120 kilometre gidilebileceğini iddia etti.

 

Araba tamircisi, 1 litre benzinle 120 kilometre gitmenin formülünü buldu! Araba tamircisinin iddiası doğruysa artık benzin fiyatının önemi kalmayacak.

Benzin fiyatlarının giderek arttığını düşünürsek yakıt hesaplama yapmak oldukça önemlidir. Yakıt hesaplama formülü farklı bir şekilde kullanılarak aracın bir depo benzinle kaç kilometre gidebileceği de hesaplanabiliyor. Ancak yakıt tüketiminde tasarrufun püf noktaları ise hemen hemen hiç bilinmiyor.

Formülü bulduğunu iddia etti

Sosyal medyada araba tamirleriyle ilgili pratik bilgiler paylaşarak fenomen olan Hakan Demir isimli araba tamircisi, 1 litre benzin ile 120 kilometre yol yapmanın formülünü bulduğunu iddia etti.

Uygulamalı paylaşımı kısa sürede binlerce etkileşim ve yorum aldı. Gelen yorumlarda Demir’in formülünü uygulayıp onaylayanlar olduğu gibi bunun bir saçmalık olduğunu düşünüp dalga geçenler de oldu.

İşte 1 litre benzin ile 120 kilometre yol yapmanın formülünü Hakan Demir şöyle veriyor: