Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Arslan’ın “Dünden Bugüne Zengezur” Kitabı Yayımlandı

Goyce Zengezur Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan’ın kaleme aldığı “Dünden Bugüne Zengezur” adlı kitabı çıktı.

Goyce Zengezur Cumhurbaşkanı Yardımcısı

Bakan Arslan’ın “Dünden Bugüne Zengezur” Kitabı Yayımlandı. Mehmet Ali Arslan’ın kaleme aldığı “Dünden Bugüne Zengezur” adlı kitabı çıktı.

 

ULuslararası alanda resmi olarak Ermenistan sınırları içerisinde yer alan bölgede kuruluşu ilan edilen Göyce Zengezur Türk Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan, “Dünden Bugüne Zengezur” adlı eseri çıktı.

 

SEBE YAYINLARINDAN ÇIKTI

 

Sebe Yayınları‘ndan çıkan kitap, uluslararası alandaki kritik konuları detaylı bir şekilde ele alıyor. Kitap, dünya devletleri için stratejik öneme sahip Zengezur bölgesini incelerken, bilinmeyen siyasi konular, mezhep çatışmaları ve küresel güçlerin suç şebekelerine dair de çarpıcı bilgiler içeriyor.

 

 

BÖLGENİN KRİTİK DURUMU

 

Söz konusu bölgede kurulan Goyçe Zengezur Türk Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanı görevlerini de yürüten Mehmet Ali Arslan’ın eseri, bölgenin tarihini ve günümüzdeki kritik durumuyla birlikte, okuyuculara geniş bir perspektif sunarak önemli bir kaynak olma özelliği taşıyor.

 

Kitaba BURADAN ulaşabilirsiniz…