Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sur Belediyesi eş başkanlarından açıklama: İddialar asılsızdır!

Sur Belediyesi eşbaşkanları, müfettiş görevlendirilmesine dayanak yapılan iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Sur Belediyesi eşbaşkanları, müfettiş

Sur Belediyesi eş başkanlarından açıklama: İddialar asılsızdır!

 

Diyarbakır ve Mardin büyükşehir belediyelerine müfettiş görevlendirilmesinin ardından, Sur Belediyesi’ne de aynı gerekçeler ile müfettiş görevlendirildi.

Müfettiş görevlendirilmesine konu iddialara ilişkin Sur Belediyesi eşbaşkanları açıklama yaptı.

Son Dakika: Bir soruşturma da Diyarbakır Sur belediyesine!

‘İDDİA EDİLEN SÖZLER, BİZLERDEN BAĞIMSIZ BİR YURTTAŞIN SÖYLEMİ’

Sur Belediyesi Eşbaşkanları Fatma Gulan Önkol ve Adnan Örhan açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Tüm yurttaşlara açık olan, Sur Belediyesi’nde görevi teslim aldığımız gün çekilen görüntülerle ilgili olarak sosyal medyada troll hesaplar tarafından bir linç girişimine tanık oluyoruz.

Parti Yönetimimiz ve Eş Başkanlarımız tarafından söylendiği iddia edilen sözler, bizlerden bağımsız bir yurttaşın söylemi olup, görüntülerden de anlaşılacağı üzere tarafımıza yöneltilen iddialar asılsızdır.

Makam odalarında yer alması gereken sembol ve fotoğraflarla ilgili olarak gerekli mevzuat doğrultusunda hareket edilmektedir.”

Ne olmuştu?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından müfettiş görevlendirilmesine ilişkin şu  paylaşımda bulundu: “DEM Parti yöneticilerinin, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında, makam odasında bulunan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözleriyle ilgili Mülkiye Müfettişi görevlendirilmiştir.”