Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanından Mevlit etkinliğine davet

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bu pazar günü düzenlenecek “Cihad Önderi Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem)” adlı mevlid etkinliğine tüm vatandaşları davet etti.

HÜDA PAR Diyarbakır İl

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanından Mevlit etkinliğine davet

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bu pazar günü Nevroz Park miting alanında Peygamber Efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) dünyaya teşrifleri münasebetiyle düzenlenecek “Cihad Önderi Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem)” adlı mevlid etkinliğine davet mesajı paylaştı.

Gülsever mesajında; İl ve ilçe teşkilatları ile birlikte 7’den 70’e 28 Nisan Pazar günü ellerinde tevhid bayrakları, dillerinde tekbir ve salavatlarla Nevroz Park miting alanında hep birlikte bu kutlu sevdayı haykıracaklarını belirtti.

 

“HAZRETİ MUHAMMED’E (SALLALLAHU ALEYHİ VESELLEM) HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA MUHTACIZ”

“Değerli Diyarbakırlı Hemşehrilerim! Resul-i Ekrem’e (Sallallahu Aleyhi Vesellem) olan aşk ve muhabbetinizi siz değerli hemşerilerim her zaman gösterdiniz.” ifadeleriyle mesajına başlayan Gülsever, şunları kaydetti:

“Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem), bir elinde kılıç bir elinde Kur’an ile cihad etmiştir. Kılıçla şerri defetmiş, Kur’an ile de hayrı celb etmiştir. Evet, Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem); çirkin hasletlerin, âdetlerin yerine; adalet, şefkat, merhamet ve kardeşlik gibi yüksek seciyeler yeşertti. Başta Gazze’de olmak üzere bölgemizde ve bütün İslam coğrafyasında ümmetin içerisinde bulunduğu durum bizlere bir kez daha Resulullah’ın önderliğine ne kadar ihtiyaç duyulduğunu gösteriyor.

Bugün Gazze’deki mücahitler de Peygamber Efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) bizlere miras bıraktığı Mescid-i Aksa’yı korumak için cihad ediyorlar. Bizler de Peygamberin mirası için cihad eden kardeşlerimizi yalnız bırakmadan desteklerimizi aksatmayalım. İnsanlığın sorunlarının üst üste yığılarak neredeyse çözülemez hal aldığı günümüzde Hazreti Muhammed’e (Sallallahu Aleyhi Vesellem) her zamankinden daha fazla muhtacız.”

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanından Mevlit etkinliğine davet

“İL VE İLÇE TEŞKİLATLARIMIZ İLE BİRLİKTE 7’DEN 70’E 28 NİSAN PAZAR GÜNÜ HEP BİRLİKTE KUTLU SEVDAYI HAYKIRACAĞIZ”

Mesajının devamında tüm teşkilatları ile birlikte Mevlid etkinliğine katılım göstereceklerinin altını çizen Gülsever, Diyarbakırlılara da çağrıda bulunarak, “Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bu Pazar günü Nevroz Park Miting Alanı’nda Peygamber Efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) dünyaya teşrifleri münasebetiyle düzenlenecek ‘Cihad Önderi Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem)’ adlı mevlid etkinliğine Diyarbakırlı tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Bizler de İl ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte 7’den 70’e 28 Nisan Pazar günü elimizde tevhid bayrakları, dilimizde tekbir ve salavatlarla Nevroz Park Miting Alanı’nda hep birlikte bu kutlu sevdayı haykıracağız.” dedi. (İLKHA)