Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaffar Okkan sonrası bir ilk!

Bağlar Kaymakamı Pendik hareketiyle Diyarbakırlıların gönlünü kazandı

Bağlar Kaymakamı Pendik hareketiyle

Osman ERGÜN-Uğur KASİOĞLU

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar İlçesi Kaymakamı İsmail Pendik, akşam saatlerinde ilçedeki bir kıraathaneyi ziyaret etti. Çatkapı yapılan ziyaretten oldukça memnun olan vatandaşlar, halkın arasına karışıp onlarla çay içip sohbet eden sorunlarını dinleyen Kaymakam Pendik için, “Gaffar Okkan babadan sonra ilk kez bir üst düzey yetkili ile oturup çay içtik ve dertleştik. Gayet samimi bir ortamda sohbet edip bizleri tek tek dinlemesi ve sorunlarımıza eğilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi ve bu tür ziyaretlerin sürekli olmasını diledi.

HALKIN GÖNLÜNÜ KAZANIYOR

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Kaymakamı İsmail Pendik, bölgede alışılagelmişin dışında gösterdiği çaba ve gayretler takdir topluyor. Bulduğu her fırsatta halkın arasına karışan, sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Pendik, sıcak ve samimi sohbeti, güler yüzü ile halkın gönlünü kazanmaya devam ediyor.

ÇAY İKRAM EDİP SOHBET ETTİ

Kaymakam Pendik, önceki akşam saatlerinde yine Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bağlar ilçesinin Şeyh Şamil Mahallesi Medine Bulvarı üzerinde bulunan işyerlerine ziyaret gerçekleştirip hal hatır soran Kaymakam Pendik, bir kıraathanede vatandaşlara çay ikramında bulunarak sohbet etti.

YAKLAŞIMI VE TAVRI TAKDİR ALDI

Vatandaşlarla tanışan varsa sorunlarını da dinleyip not eden Kaymakam Pendik, kimi vatandaşın sorununa anında çözüm üretirken, kiminin de çözümü için ilgili makamlarla görüşeceğini, ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini aktardı. Kaymakam Pendik’in vatandaşa yaklaşımı ve tavrı takdir aldı.

ZİYARET VATANDAŞI MEMNUN ETTİ

Hoş ve samimi sohbetin ardından vatandaşlarla tek tek tokalaşıp vedalaşan Kaymakam Pendik’in ziyareti vatandaşı oldukça memnun etti. Özgür Haber kameralarına konuşan vatandaşlar, Kaymakamın kendilerini ziyaret etmesi, kendileriyle oturup çay içmesi ve sorunlarını samimice dinleyip not almasından oldukça memnun olduklarını aktardı.

GAFFAR OKKAN’DAN SONRA BİR İLK

İlçelerinde ilk kez bir Kaymakam ile bire bir görüştüklerini belirten vatandaşlar, “Gaffar Okkan babadan sonra ilk kez bir üst düzey yetkili ile oturup çay içtik ve dertleştik. Gayet samimi bir ortamda sohbet edip bizleri tek tek dinlemesi ve sorunlarımıza eğilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bizden biri olduğunu sözle değil, icraatıyla göstermesi bizleri mutlu ettiği gibi bu tür ziyaretlerin sık sık olması dileğimizdir.” İfadelerine yer verdi.