Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırlı esnaflara çağrı: Amedspor bayrağı asın!

DTSO Başkanı Mehmet Kaya, “Her yeri Amedspor bayrakları ile donatalım. Bir hafta boyunca bu keyfi yaşayalım” dedi.

DTSO Başkanı Mehmet Kaya,

Diyarbakırlı esnaflara çağrı: Amedspor bayrağı asın!

 

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluğu yüzde 90 garantileyen Amedspor’da keyifler yerinde. Kastamonu deplasmanında alınan 3 puanla kente dönen Amedspor kafilesi, dün büyük bir coşku ile karşılandı. Gece geç saatlere kadar Amedspor taraftarı tarihi zaferi kutladı.amedspor-karsilama.jpg

 

‘ŞAMPİYONLUĞU KUTLAMAK İSTİYORUZ’

Amedspor’un tarihi zaferinde oyuncular ve yönetim kadar payı olan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Kastamonu maçı sonrası Amida Haber’e konuştu. Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengüz Aygün ile Belediye Başkanı Hasan Baltacı’ya teşekkür eden Kaya, “İki gün boyunca bizi çok iyi ağırladılar. Karşılaşmanın iyi geçmesi için ellerinden geleni yaptılar. Tabi burada en büyük teşekkürü Mesut Bakkal ve oyuncularımıza yapmak istiyorum. Tüm ruhlarıyla şampiyonluğu almak için ellerinden geleni yaptılar. Bu zafer Amed halkına armağan olsun. Uzun zamandır beklediğimiz duyguyu yaşattılar. Önümüzdeki Iğdır maçını alıp hak ettiğimiz şampiyonluğu kutlamak istiyoruz” dedi.

Amedspor Diyarbakır’da coşkuyla karşılandı

ESNAFA ‘BAYRAK’ ÇAĞRISI

Diyarbakır esnafına çağrıda bulunan Mehmet Kaya şunları söyledi: “Kentin her yerini Amedspor bayrakları ile donatalım. Bir hafta boyunca bu keyfi yaşayalım. Bu kentin uzun zamandır beklediği bir zaferdi. Bir daha bu lige dönmeyecek şekilde çalışmalarımızın önüne açalım. Burada bir başarı yakalanmışsa bunun tek bir mimarı yok. Bu başarının sağlanmasında basının, taraftarlarımızın, yönetici ve başkanın, siyasilerin, STK temsilcilerinin payı var. Takıma sahip çıkmak için güzel bir motivasyon verdiler. Oyuncular bu sahiplenmeyi gördüğü için çıkıp güzel bir şekilde oyunlarını oynadılar. Bu başarı Amed’in, kutlu olsun.”

 

ELALDI’DAN TEŞEKKÜR

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ise, şampiyonluğu taraftara armağan ettiklerini söyledi. Elaldı, “İnşallah güzel şeyler olacak. Mavilerle sürdük, karayı da gördük. Kastamonu’da bizleri en iyi şekilde ağırlayan Kastamonu Belediye Başkanı Sayın Hasan Baltacı’ya, Kastamonu Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerine, Kastamonuspor Başkanı Sayın Cengiz Aygün’e ve yönetim kurulu üyelerine, değerli naif Kastamonu halkına teşekkür ederiz” dedi.

Maçı izlemek için Kastamonu’ya giden Baro Başkanı Nahit Eren ile CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da galibiyetten dolayı Amedspor’u kutladı.