Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da turizmi uçuracak hamle!

Diyarbakır’ın Eğil İlçe Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, ilçede inanç turizminin yeni kapısı olan bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

Diyarbakır’ın Eğil İlçe Belediye

Diyarbakır’da turizmi uçuracak hamle! Eğil’de Mart ayında yapımına devam eden yeni bağlantı yolunu inşa çalışmaları sürüyor.

 

Diyarbakır’da peygamber kabirlerinin bulunduğu ve inanç turizminin merkezlerinden olan Eğil’de Mart ayında yapımına devam eden yeni bağlantı yolunu inşa çalışmaları sürüyor. AK Partili Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, yapımı devam eden yolun inşaatında incelemelerde bulundu.

 

 

YENİ YOLLAR YAPILIYOR

 

Eğil’e yapılacak yeni bağlantı yolu ile hem 2 mahalleye bağlantı sağlanacak hem de ziyaret tepesi kırsal alanlarında çıkabilecek orman yangınlarına kolaylıkla müdahale olanağı dolacak.

Eğil Belediyesi Mart ayında yolun inşaatının başlama çalışmasını, “Eğil‘imize hizmet için gerektiğinde dağları, tepeleri aştık yeni yollar yaptık. Ziyaret tepesini Döşemeler ve Kazanlı Mahallelerine bağlayacak olan, aynı zamanda ziyaret tepesi kırsal alanlarında çıkan orman yangınlarına müdahale için yeni yol çalışmalarımız başladı” ifadeleriyle duyurmuştu.