Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Gençler Merakla Bekliyordu! O Merkezin Açılacağı Tarih Belli Oldu!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Loto Teşkilat Başkanlığı ile Hani İlçe Belediyesi arasında yapılan ek protokolle inşasına başlanan ve yapımı süren Gençlik Merkezi halkın hizmetine sunulacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Diyarbakır’da Gençler Merakla Bekliyordu! O Merkezin Açılacağı Tarih Belli Oldu! Hani’de yapımı süren Gençlik Merkezi halkın hizmetine sunulacak.

 

EK PROTOKOL İMZALANMIŞTI

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Loto Teşkilat Başkanlığı ile Hani İlçe Belediyesi arasında daha önce reklam karşılığında İlçeye kazandırılan 7 adet Halı Saha, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 500 seyirci kapasiteli Sentetik Çim Saha vb. hizmetlere ek olarak İlçeye bir Gençlik Merkezi kazandırmak adına ek protokol imzalanmıştı.

 

 

İMZALAR ATILMIŞTI

 

Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı yetkililerince İmzaların atılmasıyla yapımı başlayan ve yüzde 87’lik kısmı tamamlandığı belirtilen Gençlik Merkezi’nin 31 Mart yerel seçimleri öncesi İlçe halkının hizmetine sunulacağı belirtildi.

 

 

GENÇLER SEVİNDİ

 

Hani Belediyesi tarafından duyurulan hizmet özellikle Hanili gençleri oldukça sevindirdi. Gençler merkezin kısa süre içerisinde tamamlanması ve hizmet verecek olmasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek, gençlere yönelik hizmetlerin devamını dilediklerini söylediler.