Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da depremzedeler için Curling Turnuvası!

Curling Diyarbakır İl Temsilciliği asrın Felaketi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde şehit olan vatandaşları unutmadı.

Curling Diyarbakır İl Temsilciliği

Diyarbakır’da depremzedeler için Curling Turnuvası! Curling Diyarbakır İl Temsilciliği asrın Felaketi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde şehit olan vatandaşları unutmadı. Curling Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma Floor Curling Turnuvası düzenlendi.

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kayapınar Stadyum altında bulunan Floor Curling  Salonu’nda düzenlenen turnuva Gençler ve Yıldızlar kategorisinde düzenlendi. Turnuvada 50 takımdan 120 sporcu mücadele etti.

Yapılan müsabakalar sonunda erkeklerde birinciliği Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu kazanırken ikinci Talaytepe Ortaokulu, üçüncü Muazzez Beran Ortaokulu olmayı başardı. Kızlarda ise, Muazzez Beran Ortaokulu birinci, Özel Akademi Koleji İkinci, Talaytepe Ortaokulu üçüncü oldu. Karmada ise, birinciliği Talaytepe Ortaokulu kazanırken, Piri Reis Ortaokulu ikinciliği göğüsledi.

Müsabakalar sonunda düzenlenen törenle kategorilerinde dereceye giren takımlara madalyaları verildi.

Müsabakaların ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara madalyaları verildi. Curling İl Temsilcisi Remziye Kılınçer, etkinliğin amacını belirterek, “Asrın felaketi olarak tarihe geçen 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı unutmadık. Bu turnuva ile onların anısını yaşatmayı amaçladık. Turnuvaya katılan tüm sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin ve Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nuammer Uslu’ya teşekkür ediyorum” dedi.