Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Bahçeli’ye dava açan kişi Belediye başkan adaylığına başvurdu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine tanıdık bir isim belediye başkanlığı için aday adayı oldu.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine tanıdık

Diyarbakır’da Bahçeli’ye dava açan kişi Belediye başkan adaylığına başvurdu. Diyarbakır’ın Bismil ilçesine tanıdık bir isim belediye için aday adayı oldu.

 

Başvuruların yarın sona ereceği DEM Partisinde, favori ilçelerden birisi olan Bismil ilçesinde belediye başkanlığı aday adaylığına rağbet oldukça fazla.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için partilerin aday adaylık başvuruları devam ediyor. Seçimlerde bölgenin favori partisi konumunda bulunan DEM Parti’de adaylık başvuruları devam ediyor. 2019 yerel seçimlerini yüzde 71 ile HDP’nin kazandığı Bismil ilçesinde yeni adıyla Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi DEM Parti, aday adaylığı sürecinde yoğun ilgi görüyor.

 

Bismil’de DEM Parti’nin Belediye Başkan aday adaylığına bir başvuru daha yapıldı. 1970 doğumlu Mehmet Masum Güler, Bismil’de DEM Partisi’ne belediye başkan adaylığı için başvuruda bulundu.

 

Güler, 2015 yılında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin “Boğaz’da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP’ye veren şerefsizler” açıklaması nedeniyle MHP Lideri’ hakkından suç duyurusunda bulunmuştu.

 

diyarbakirda-bahceliye-dava-acan-kisi-belediye-baskan-adayligina-basvurdu

 

Güler, Bismil’de şu ana dek başvuru yapan 8 isimden biri.

Bismil Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Masum Güler, kendisini kısaca şöyle tanıttı;

“Ben Mehmet Masum Güler 1970’te Bismil Göksu köyünde doğdum. Kise mezunuyum. 10 yıl boyunca esnaflık yaptım. Bismil’de yeni bir dönem başlarken, doğma büyüme bir Bismilli olarak ilçemizin tüm sorunlarına halkımızla birlikte kalıcı çözümler üreteceğimize inanıyorum.

Bugün, Halkımızın inancıyla ve tüm çabamla ilçemizi pek çok alanda ileriye taşımak için elimden gelenini fazlasını yapacağım. Bu süreçte tüm Bismil halkının desteğini bekliyorum.

Evli ve 8 çocuk babasıyım, köyde çiftçilik ile uğraşıyorum.

2015 yılında “HDP’ye oy veren şerefsizdir” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hakaretten dolayı dava açtım.”