Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Amedspor coşkusu sürüyor!

Onbinlerce Amedsporlu taraftar, şampiyonluk mücadelesinde kritik öneme sahip olan Iğdırspor karşılaşması şehirde adeta karnaval havası estiriyor.

Onbinlerce Amedsporlu taraftar, şampiyonluk

Diyarbakır’da Amedspor coşkusu sürüyor!

BEYAZ TÜLBENTLİ ANNELER AMEDSPOR İÇİN DUA ETTİ

Amedspor-Iğdır FK maçını stadyumda izlemek için akın edenler arasında bulunan beyaz tülbentli anneler tribünlerde ellerine havaya kaldırıp Amedspor için dua etti.

Amedspor’un şampiyonluğunu ilan edeceği bugün saat: 15:00’da oyananacak Amedspor-Iğdır FK maçı için Diyarbakır ve çevre illerden gelenlerle birlikte 35 bin kişilik stadyum tıka basa doldu.

Maça çok az bir süre kala 7’den 70’e her kesin yerini almasıyla tribünlerde yer kalmadı.

Güzel görüntülere sahne olan Amedspor-Iğdır FK maçına gelenler arasında beyaz tülbentli teyzelerin toplu bir şekilde tribünlerde yerini alması da dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı grupta mücadele veren Amedspor, bugün Iğdırspor’u ağırlıyor. Amedspor, bu maçı kazanması halinde ligde şampiyonluğunu garanti etmiş olacak.

Diyarbakır’da Amedspor coşkusu sürüyor!

Kritik maç öncesi onbinlerce taraftar, Tahir Elçi Stadyumu’na akmaya başladı. Şırnak, Iğdır, Van, Batman, Mardin, Urfa, Siirt, Hakkari, Bitlis, İstanbul, Adana, İzmir gibi birçok ilden de binlerce taraftar maç öncesi Diyarbakır’a geldi.

Saat 15.00’de başlayacak olan maç, TFF’nin Youtube kanalında canlı yayınlanacak. 33 bin biletinin tamamı satılırken, bilet bulamayanlar için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Park Orman ve Kent Meydanı’nda dev ekranlar kuruldu.