Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Lice’de Esrar Ele Geçirildi!

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonlarda 68 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde jandarma

Diyarbakır Lice’de Esrar Ele Geçirildi! Lice İlçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonlarda 68 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

 

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı; İstihbarat Şube Müdürlüğü’nce bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak amacıyla düzenlenen operasyonların başarıyla tamamlandığı belirtildi.

 

LİCE İLÇESİ YORULMAZ MAHALLESİ KIRSALINA OPERASYON

 

Bu kapsamda Diyarbakır’ın Lice ilçesi Yorulmaz Mahallesi kırsalında operasyon düzenlendiği ifade edildi. Diyarbakır Valiliği’nden operasyonla ilgili yapılan açıklamada şöyle dendi:

“Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı; İstihbarat Şube Müdürlüğünce bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla Lice ilçesi Yorulmaz mahallesi kırsalında icra edilen operasyon başarıyla tamamlanmıştır.

Söz konusu operasyonda; (68) kilogram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınmıştır.

Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir”