Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Büyükşehir Adayından İddialı Söz: Kazanırsam…

Hüda-Par Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, seçilmesi durumunda sokakta başıboş tek bir köpek bırakmama sözü verdi.

Hüda-Par Diyarbakır Büyükşehir Belediye

Diyarbakır Büyükşehir Adayından İddialı Söz: Kazanırsam… Hüda-Par Diyarbakır Büyükşehir Adayı Faruk Dinç, sokakta başıboş tek bir köpek bırakmama sözü verdi.

 

Önceki gün Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Koşuyolu parkında oynayan 5 yaşındaki çocuk sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırıda başından kesikler oluşan çocuk hastaneye kaldırılırken, tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

Olay sonrası Diyarbakır’da çok konuşulan başıboş köpek sorununa HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç’ten çözüm önerisi geldi.

 

“SOKAKTA TEK BİR TANE BAŞIBOŞ KÖPEK BIRAKMAYACAĞIM”

 

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Dinç, başkan seçilmesi durumunda sokakta başıboş köpek bırakmama sözü verdi. Dinç şunları söyledi:

 

“Belediyeyi devralacağımız ilk gün itibariyle sokakta tek bir tane başıboş köpek bırakmayacağımızın sözünü halkımıza veriyoruz. Sokağın sahibi çocuklardır, başıboş köpekler değil. Ne mama lobisine ne de bu lobinin rant sağladığı derneklerin sözlerine kulak asmayacağız” ifadelerini kullandı.