Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boğaziçi Gayrimenkul Petrol ve Enerji Diyarbakır’da Yeni Ofisini Açtı!

Diyarbakır Malatya Elazığ ve Mersin illerinde gayrimenkul yatırım ve enerji alanında faaliyet gösteren Boğaziçi Gayrimenkul Petrol ve Enerji yeni ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Diyarbakır Malatya Elazığ ve

Diyarbakır‘ın önde gelen gayrimenkul ve enerji şirketleri arasında bulunan Boğaziçi Gayrimenkul Petrol ve Enerji yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

Diyarbakır Elazığ Malatya ve Mersin illerinde gayrimenkul ve enerji alanında faaliyet gösteren Boğaziçi Gayrimenkul Petrol ve Enerji firması yeni hizmet ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

SEKTÖRÜN SÖZ SAHİPLERİ KATILDI

 

Bölgedeki gayrimenkul ve enerji şirketleri temsilcileri ile sektörde söz sahibi isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta firma yetkilileri, Boğaziçi Gayrimenkul Petrol ve Enerji ortakları Ramazan Duran ve Sedat Kaplaner’ ve Hüseyin Gezen’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

SOHBETLERDE SEKTÖR ANALİZ EDİLDİ

 

Diyarbakır-Şanlıurfa Yolu üzerinde bulunan Yek Tower plazadaki yeni ofislerinde; sektördeki önemli firma temsilcilerinin hoş sohbetiyle geçen açılışta kurbanlıklar kesilirken, katılan misafirlere ikramlarda bulunuldu. Uzun sohbetler eşliğinde gayrimenkul ve enerji sektöründeki  gelişmeler de analiz edildi.

DURAN VE KAPLANER’DEN TEŞEKKÜR

 

Açılışa katılan isimlerden biri olan bölgenin tanınmış kanaat önderleri Şeyh Fahrettin Can’ın yaptığı dua ile sona eren açılış programı konuşan Boğaziçi Gayrimenkul Petrol ve Enerji Sahiplerinden Ramazan Duran, Sedat Kaplaner ve Hüseyin Gezen kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan sektör temsilcileri ile dostlarına ayrı ayrı teşekkür ettiler.

HEDEF; EN İYİ HİZMETİ VERMEK

 

Yeni ofislerinde iş ortakları ve yatırımcılara ve sektöre daha iyi hizmet verebilmesi hedeflediklerini kaydeden Duran,Kaplaner ve Gezen , “Diyarbakır, Malatya, Elazığ ve Mersin illeri başta olmak üzere yatırımlarımız artan bir tempoda sürdürmeyi hedefliyoruz. Orta vadede Ankara, İzmir, Adana ve Antalya’da faaliyetlere başlamayı düşünüyoruz. Yine uzun vadeda tüm Türkiye’de olma hedefimiz var. Yatırım anlayışımızda ‘kazanırken kazandıran’ bakış açısıyla paydaşlarımızın ve yatırım yapmak isteyen dostlarımızın memnuniyeti ön plandadır” diye konuştular.