Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partili Fenomen, Seçimin Kaybedileceğini Diyarbakırlı Adayın Hareketinden Anlamış!

AK Partili Fenomen Selman Tuğruloğlu, AK Parti’nin seçimi kaybedeceğini Diyarbakır Adayı Mehmet Halil Bilden’in o meşhur hareketinden anladığını söyledi.

AK Partili Fenomen Selman

AK Partili Fenomen, Seçimin Kaybedileceğini Diyarbakırlı Adayın Hareketinden Anlamış! AK Partili Fenomen Selman Tuğruloğlu, AK Parti’nin seçimi kaybedeceğini Diyarbakır Adayı Mehmet Halil Bilden’in o meşhur hareketinden anladığını söyledi.

 

AK Partili Fenomen, Seçimin Kaybedileceğini Diyarbakırlı Adayın Hareketinden Anlamış! Yazar Tuğruloğlu, AK Parti’nin seçimi neden kaybettiğini yorumladı.

31 Mart Yerel seçimleri geride kalırken, CHP’nin ilk kez bir seçim kazanmasından çok AK Parti’nin ilk kez bir seçim kaybetmesi en çok konuşulan konuların başında yer alıyor.

Farklı yorumlarla seçimin neden kaybedildiğiyle ilgili farklı yorumlar gelirken, AK Partili Fenomen Selman Tuğruloğlu’ndan dikkat çeken bir yorum geldi.

 “Fildişi kulelerde oturan kravatlılar”

Sosyal medya hesabından, “Fildişi kulelerde oturan kravatlılar… Gelin size neden kaybettiğimizi anlatayım” başlıklı görüntülü paylaşımında Ak Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimleri kaybedeceğini anladığını belirten Tuğruloğlu şöyle dedi:

“Şu seçimin sonucundan memnun olmayıp ta seçmenle cebelleşmeye kalkan. Seçimden ders çıkarmayıp ta seçmeni suçlayanlardan başlayayım. Bu seçmen seni 22 yıldır her seçimden galip çıkarıyor ve aynı seçmen değişmedi. Bu seçmen gel vatanını kurtar dediğinde tankın önüne canını seren seçmen.

Bu adamlarla cebelleşirsen olaydan hiç ders çıkarmadığın anlaşılıyor. Sen şunu düşüneceksin. Dün ondan önceki gün 22 yıldır beni seçen seçmen ne oldu da bana sırt çevirdi? Ne oldu da sandığa gitmeye tenezzül etmedi? Ne oldu da benim söylemlerimi beğenmedi? Ben ne olduğunu anlatayım. Bu seçim sonucunun en büyük nedeni kibirdir. Kibir kibir kibir.

 “Golf oynamaya götürseydin”

O fildişi kulelerde oturan AK Partili yöneticiler idareciler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 40 yıllık mücadeleyle tırnakları ile kazıya kazıya kazandığı gönülleri, o gönüllere karşı sergiledikleri kibirle tekmeleye tekmeleye AK Parti’ye sırt çevirten idarecilerden bahsediyorum.

Halktan kopmuş, halkın derdini sıkıntısını anlamayan idarecilerden söz ediyorum. Millet geçim sıkıntısı çekiyor, canının derdine düşmüş adamı alıp seçim çalışması yapıyorum diye paintbol oynamaya götürüyor. Golf oynamaya götürseydin.

“Seçimi kaybedeceğimizi ben nerden anladım”

Seçimi kaybedeceğimizi ben nerden anladım? Diyarbakır adayı simitçiye 100 lira veriyor ve ‘al bu tezgahındaki simitleri dağıt’ diyor. Simitçide bakıyor garip garip, ulan bu 100 liraya kaç simit geliyor ki? O tezgahı belki sen 2000 liraya satın alacaksın. Kopmuş ama adam bilmiyor.

“Tipine bakıyorum bıyık veya sakal bizimki gibi..”

Eskiden CHP’yi eleştirirdik. Mesele ev ziyaretlerine gittiğimiz zaman galoş götürürlerdi yanlarında o galoşları giyip safariye gider gibi seçim çalışması yaparlardı bizde gülerdik. CHP olayı çözmüş abi şimdi gidip bağdaş kuruyor garibanın sofrasında.

Halkta diyor ki ben CHP’yi böyle bilmezdim deyip oraya tevessül ediyor. Bazen AK Partili idarecilerle bir araya geliyorum. Adamın bizim temel davamızla bir ilişkisi kalmamış. Söylemler CHP’li gibi. Tipine bakıyorum bıyık veya sakal bizimki gibi ancak dil CHP’nin dili ee seçmen de dedi ki, ‘Ben niye taklidine oy vereyim, aslı dururken’

 “Bu yenilgi bir nimettir”

Bu yenilgi bir nimettir. Neden? Çünkü zaten biz bu yenilgiyi yaşayacaktık. Cumhurbaşkanı görevi bıraktığı zaman yaşayacaktık en azından görevinin başındayken yaşadık ki en azından bir çıkış gösterir bize. İçinde bulunduğumuz durumdan teşkilatı da kurtarır, davasına misyonuna gönül verenleri de kurtarır. Söylenecek çok şey var ama bu yenilgiden mutlak suretle ders çıkarılması gerekir.

“Ancak tüp satarsın, domates, biber, patlıcan satarsın”

Milletin memnun olmadığı kibirli AK Partili idareciler var. Bu adamların şerrinden emin olmadıkları için kimse bunu dile getiremiyor. Bu adamlardan teşkilatı arındırmak gerekiyor. Minibüse hoparlör yerleştirip mahalle mahalle gezerek seçim çalışması yapılmaz, öyle ancak tüp satarsın, domates, biber, patlıcan satarsın. Seçim dokunarak kazanılır. Seçim garibanın omuzuna elini koyarak, derdiyle dertlenerek, haliyle hemhal olunarak kazanılır”