Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti, Diyarbakır’da 4 İlçeye Yeni Başkan Ataması Yaptı

AK Parti’nin Diyarbakır’da Kayapınar, Bağlar, Yenişehir ve Ergani ilçelerinin başkanını belirlemek için Genel Merkezde yapılan mülakat sonu açıklandı. 

AK Parti’nin Diyarbakır’da Kayapınar,

Kayapınar’a Av. Mehmet İhsan Aytekin, Yenişehir’e Ender Karahan, Bağlar’a Av. Mehmet Yıldırım ve Ergani’ye de Abbas Polat atandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir mazbatalarını alan yeni başkanlar, Teşkilatlarını 30 Mart 2024’te yapılacak Yerel seçimlere hazırlayacak.

Diyarbakır’da istifaları alınan AK Parti’nin 4 ilçe başkanının belirlenmesi için Cuma ve Cumartesi günleri temayül yoklaması yapıldı. 73 kişinin başvurduğu ve İl Koordinatörü Mehmet Şükrü Erdinç başkanlığında Kayapınar, Ergani, Bağlar ve Yenişehir’de yapılan yoklamada başarı ile çıkanlar Ankara’ya çağrıldı.

AK Parti Genel Merkezi’ne çağrılan 11 aday AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığındaki komisyon tarafından mülakata alındı.

Adaylarla yapılan görüşmeler sonucu Kandemir tarafından yeni başkanlar açıklandı.

YENİ BAŞKANLAR ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU;

AK Parti Teşkilat Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eski başkanlara teşekkür edilirken, yeni başkanlara muvaffakiyetler dilendi.

KAYAPINAR: AV. MEHMET İHSAN AYTEKİN

YENİŞEHİR: ENDER KARAHAN

BAĞLAR: Sadık Başar Gür

ERGANİ: ABBAS POLAT