Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki İlin, 8 İlçesinde Ara Tatil Erken Başladı!

18 Ocak Cuma günü okullarda başlayacak olan ara tatil öncesi, olumsuz hava koşulları nedeniyle iki ilde eğitime verildi. Verilen ara ile bu illerde ara tatil erken başlamış oldu.

18 Ocak Cuma günü

İki İlin 8 İlçesinde Ara Tatil Erken Başladı! Bingöl’de 3, Tunceli’de ise 5 ilçede olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

 

 

Bingöl’ün Karlıova ve Kiğı ilçe kaymakamlıkları tarafından yapılan açıklamalarda yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle merkez ve köy okullarının tamamının 17 Ocak Çarşamba günü tatil edildiğini açıkladı. Açıklamada, ayrıca hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacakları ifade edildi.

 

 

Yedisu Kaymakamlığı da “İlçemizde yaşanan aşırı kar yağışı, don ve buzlanmadan dolayı 17 Ocak Çarşamba günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere ayrıca Kürdan ve Döşengi okullarında 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir.” açıklamasını yaptı.

 

Tunceli Valiliği ise yoğun kar yağışı nedeniyle Nazimiye, Pülümür, Hozat, Ovacık, Mazgirt ilçelerinin genelinde ve Pertek köy okullarında eğitim öğretime 17 Ocak’ta ara verildiğini, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personellerin idari izinli sayılacağını bildirdi.

 

Söz konusu illerin ilçelerinde verilen bir günlük tatil ile ara tatil onlar için erken başlamış oldu.