Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yasak kalktı sınırlama geldi! Amedspor deplasmana kaç taraftarla gidebilecek?

Pazar günü Iğdır deplasmanına konuk olan Diyarbakır takımlarından Amedspor’a uygulanan deplasman yasağı kaldırıldı ancak sınırlı sayıda taraftar stada alınacak.

Pazar günü Iğdır deplasmanına

Yasak kalktı sınırlama geldi! Amedspor deplasmana kaç taraftarla gidebilecek? Pazar günü Iğdır deplasmanına konuk olan Diyarbakır takımlarından Amedspor’a uygulanan deplasman yasağı kaldırıldı ancak sınırlı sayıda taraftar stada alınacak.

TFF 2. Lig ekiplerinden Diyarbakır temsilcisi Amedspor Pazar günü deplasmanda Iğdır’la karşılaşacak. Amedspor’a uygulanan deplasman yasağı Iğdır maçına yönelik kaldırıldı.

7 yıl sonra ilk defa

Amedspor’a uygulanan deplasmanda taraftar yasağı 7 yıl sonra kaldırılarak deplasmanda Amedsporlu taraftarların takımlarını desteklemelerinin yolu açıldı.

Yasağın kaldırılması Amedspor yönetimi ve taraftarlarını sevindirirken yapılan açıklamada sınırlı sayıda Amedspor taraftarının stada alınacağı duyuruldu.

Misafir seyirci kapasitesinin toplam koltuk sayısının yüzde 5’i olduğu bununda rakamsal olarak 140 olduğu vurgulanan açıklamada, “Iğdır iline gidecek olan taraftarlar uygulama noktalarında bekletilerek kapı açılış saatinden sonra toplu olarak stadyuma alınacaktır.” İfadelerine yer verildi.

Şehmus KIZILASLAN