Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Kupası’nda final günü: Şampiyonluk ödülü ne kadar?

Türkiye Kupası’nda bu akşam oynanacak final maçı öncesi şampiyonluk ödülü de merak konusu oldu.

Türkiye Kupası'nda bu akşam

Türkiye Kupası’nda final günü: Şampiyonluk ödülü ne kadar? Bu akşamki final maçı öncesi şampiyonluk ödülü de merak konusu oldu.

 

Süper Lig’de bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş ve Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürmek için kozlarını paylaşacak.

 

Müsabaka bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20:45’te başlayacak.

 

ŞAMPİYON TAKIM 1,5 MİLYON DOLAR ALACAK

 

Ziraat Türkiye Kupası‘nda şampiyon olan takım 1 milyon 500 bin dolarlık (Yaklaşık 48.3 milyon TL) parayı kasasına koyacak.

 

Türkiye Kupası finalisti ise 900 bin dolar (Yaklaşık 29 milyon TL) kazanacak.

 

KUPAYI KAZANAN TAKIM HANGİ LİGE KATILIYOR

 

Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan takım UEFA Avrupa Ligi bileti alacak. Söz konusu takım UEFA Avrupa Ligi’ne play-off turundan katılacak ve bu aşamayı geçmesi halinde adını gruplara yazdıracak.

 

Ziraat Türkiye Kupası’nı Trabzonspor’un kazanması halinde Süper Lig’i 4. sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne, Süper Lig’i 5. bitiren takım ise UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne gidecek.

 

Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı kazanır ve ligi 4. sırada bitirirse Süper Lig’i 5. bitiren takım ise UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne gidecek.

 

Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı kazanır ve ligi 5. veya 6. sırada bitirirse Süper Lig’i 4. sırada bitiren takım UEFA Avrupa Konferans Ligi biletini alacak.

 

Saat 20.45’te başlayacak ve öncesinde konserler düzenlenecek maçın biletleri tükendi. Konserlerde Dj Hakan Sabancı, Sefo ve Norm Ender sahne alacak. Norm Ender, Cumhuriyet’in 100. yılı için yazdığı “Parla” şarkısını koro ile söyleyecek.