Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Karate Federasyon yönetimi Diyarbakır’da

Diyarbakır il Emniyet Müdürü ve aynı zamanda  Türkiye Karate Federasyonu yönetim kurulu üyesi Fatih Kaya ile birlikte Türkiye Karate Federasyon Yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Gençlik ve spor kulübünü ziyaret ettiler.

Diyarbakır il Emniyet Müdürü

Türkiye Karate Federasyon yönetimi Diyarbakır’da. Diyarbakır il Emniyet Müdürü ve aynı zamanda  Türkiye Karate Federasyonu yönetim kurulu üyesi Fatih Kaya ile birlikte Türkiye Karate Federasyon Yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Gençlik ve spor kulübünü ziyaret ettiler.

Diyarbakır il Emniyet Müdürü ve Türkiye Karate Federasyonu yönetim kurulu üyesi Fatih Kaya, Diyarbakır’da  bulunan Türkiye Karate Federasyon Başkan vekilleri Timur Özdemir ve Ömer Metin Uzuner, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif Gürbüz ve Yaser Şahintekin Diyarbakır Gençlik ve spor kulübünü, Milli sporcuları ve Türkiye Karate Milli Takım Antrenörü Ahmet Yazar’ı  ziyaret ederek istişarede bulundular.

Kulüp Başkanı Şehmus Kızılaslan, Diyarbakır Gençlik ve spor Kulübü’ne ziyaret gerçekleştiren Diyarbakır İl Emniyet Müdürü ve Türkiye Karate Federasyon Yönetim kurulu üyesi Fatih Kaya‘ya ve Türkiye Karate Federasyon Yönetim kurulu üyeleri Başkan vekilleri Timur Özdemir, Ömer Metin Uzuner, ve Yönetim Kurulu Üyeleri Akif Gürbüz, ile Yaser Şahintekin’e  nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti.