Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor’un eski antrenörü Fenerbahçe’ye mi geliyor?

Kaleci antrenörü arayışında olan Fenerbahçe’nin aha önce Trabzonspor’da görev alan bir isimle anlaştığı iddia edildi.

Kaleci antrenörü arayışında olan

Trabzonspor’un eski antrenörü Fenerbahçe’ye mi geliyor? Kaleci antrenörü arayışında olan Fenerbahçe’nin aha önce Trabzonspor’da görev alan bir isimle anlaştığı iddia edildi.

fenerbahcede-5-futbolcuyla-yollar-ayrilabilir

Liderliği Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe teknik ekibe takviye yapmaya hazırlanıyor.

 

Alanyaspor beraberliği sonrası teknik ekibe takviye yapmaya karar veren Fenerbahçe kaleci antrenörü arayışını sonlandırdı.

 

Sarı lacivertli kulüp, teknik direktör İsmail Kartal’ın isteği doğrultusunda, Dinamo Zagreb’in yıldız kalecisi Dominik Livakovic’in eski antrenörü Sandro Zufic ile anlaştı. Zufic, daha önce Türkiye’de Trabzonspor’da da çalışmıştı.

UEFA A Lisansına sahip olan Zufic, Nenad Bjelica yönetiminde Trabzonspor’da görev almış, ancak bordo mavili kulüpten ayrıldıktan sonra boşta kalmıştı. Zufic, Livakovic ile üç yıl boyunca Dinamo Zagreb’de birlikte çalışmış ve başarılı bir ikili oluşturmuştu.

Fenerbahçe, Zufic’in transferini resmi olarak duyurmadı. Ancak sarı lacivertli kulübün, Zufic ile ön protokol imzaladığı ve yakında açıklama yapacağı öğrenildi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nu da “Fenerbahçe, Hırvat iyi bir kaleci antrenörünü kısa süre içinde takıma katmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Yönetim bu takviyeyi gerçekleştirerek hem taraftarın eleştirilerini hem de Dominik Livakovic’in performansını arttırmasını hedefliyor” açıklamasında bulunmuştu.