Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor – Galatasaray derbisi öncesi kritik gelişmeler

Süper Lig 21. haftasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Trabzonspor, önemli eksiklerle sahaya çıkacak.

Süper Lig 21. haftasında

Trabzonspor – Galatasaray derbisi öncesi kritik gelişmeler

 

Trabzonspor, Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray’ı yarın evinde ağırlayacak.

Papara Park Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan mücadele saat 19.00’da başlayacak ve hakem Abdulkadir Bitigen tarafından yönetilecek.

20 maç sonunda 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgiyle topladığı 37 puanla ligde üçüncü sıradaki Trabzonspor, Galatasaray karşısında alacağı bir galibiyetle yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

 

TRABZONSPOR’UN DERBİ PERFORMANSI

Bu sezon ezeli rakipleriyle dördüncü kez karşılaşacak olan Trabzonspor, daha önce Beşiktaş’ı sahasında 3-0, Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2 mağlup etmiş, ancak Galatasaray’a deplasmanda 2-0 yenilmişti.

Bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş karşısında zaferler elde eden Karadeniz temsilcisi, Galatasaray’ı da yenmesi durumunda büyük rakiplerine karşı üstünlük kurmuş olacak.

Abdullah Avcı’nın ikinci döneminde ikinci büyük maçına çıkacak Trabzonspor, Avcı liderliğinde Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2 yenerek 26 yıl sonra bu başarıyı elde etmişti.

 

TRABZONSPOR’DAKİ EKSİKLER

Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımlarında bulunan Trezeguet, Pepe ve Onuachu’nun Trabzonspor forması giymeyecekleri maçta, sakatlıkları devam eden Orsic ve Denswil de forma giyemeyecek. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok ise dün takım kadrosundan çıkarıldı.