Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tahkim Kurulu’dan Diyarbekirspor’a İyi Haber!

Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Diyarbekirspor’lu futbolcular Serhat Enes Çalışan ve Cem Çelik’e verilen cezalarda indirime gitti.

Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol

Tahkim Kurulu’dan Diyarbekirspor’a İyi Haber!  Tahkim Kurulu, PFDK tarafından Diyarbekirspor’lu iki futbolcuya verilen cezalarda indirime gitti.

 

 

Diyarbekirspor‘un Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalandırılan futbolcuları Serhat Enes Çalışan ve Cem Çelik için beklenmedik bir dönemeç yaşandı!

 

Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Diyarbekirsporlu futbolcular Serhat Enes Çalışan ve Cem Çelik’e verilen cezalarda indirime gitti. İki futbolcunun da cezaları 3’er maça düşürüldü.

 

 

 

Olaylı Bursaspor maçından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursasporlu 8 futbolcunun yanı sıra Diyarbekirsporlu iki futbolcuya da ceza vermişti.

 

5’er maç ceza alan Serhat Enes Çalışan ve Cem Çelik için kulübün Tahkim Kurulu’na yaptığı itiraz ve sunduğu savunma haklı bulundu. Yapılan inceleme sonucunda cezalar 3’er maça indirildi. Daha önce 18 bin TL olarak açıklanan para cezası da 10 bin 800 TL’ye düşürüldü.

 

Haksız kararın düzeltilmesi memnuniyetle karşılandı.