Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Basketçi Baver Yücesoy adına Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Diyarbakır Çamlıca Basketbol Spor Kulübü’nün 23 yaşında beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden genç Milli Basketçi Baver Yücesoy adına anlamlı Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Diyarbakır Çamlıca Basketbol Spor

Şehmus Kızılaslan

Maça “KANSERDEN KORKMA GEÇ KALMAKTAN KORK” Yazılı pankartla çıkıldı.
Diyarbakır Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Dernek Başkanı Şükrü Abay’in izlediği merhum milli basketçi Baver Yücesoy adına düzenlenen Basketbol Turnuva karşılaşmasında Kanser hastalığıyla erken mücadelesine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak adına spor salonuna  ve maça çıkan iki takım oyuncularına “KANSERDEN KORKMA GEÇ KALMAKTAN KORK” Yazılı pankartı ile sahaya çıkma görüntüsü tribünde izleyen izleyicilerin alkışlarıyla karşılandı.

Maçın hava atışını gerçekleştiren Diyarbakır Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Dernek Başkanı Şükrü Abay yaptığı açıklamasında

“Böyle güzel bir etkinliğe bizleri davet eden Gökhan Yıldırım hocamızın nezdinde tüm Çamlıca Basketbol Ailesine Derneğimiz, hastalarımız ve hasta yakınlarımız adına teşekkür ediyorum. Amacımız çağımızın baş belası olan kanser hastalığı için farkındalık oluşturmak ve insanlarımızın hastalığa dikkat çekmesini sağlamak.” olduğunu söyledi.

Çamlıca Basketbol Spor Kulübü Baş Antrenörü Gökhan Yıldırım ise,

Diyarbakır Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneği’ni turnuvamız da ağırlamaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Böyle kutsal bir görevi üstlenen dernek yöneticilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kulüp olarak her daim yanlarında olduğumuzu da bilmelerini istiyoruz. Bu bağlamda tüm hastalarımıza acil şifalar, hasta yakınlarında da güç ve sabırlar diliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.