Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mezopotamya sultanları geliyor

Uzun süredir kurulması planlanan ve ilk olarak Voleybol branşında Faaliyetleri sürdürecek olan Diyarbakır merkezli Surname Spor Kulübü kuruldu.

Uzun süredir kurulması planlanan

Mezopotamya sultanları geliyor

 

 

“BAŞTA SPOR BRANŞLARINDA HİZMET VERECEĞİZ”.

Diyarbakır‘da yeni kurulan Surname spor Kulübü Başkanı Mehmet Aktarlı Uzun zamandır üzerinde çalışma yürüttükleri sosyal proje kapsamında Faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade eden Aktarlı “Diyarbakır merkezli kurduğunuz Surname spor Kulübünde ilk spor branşımız 2’nci Kadınlar Voleybol liginde mücadele vereceğiz.” Daha sonra yeni Yönetim kurulu üye arkadaşlarımla görev dağılımları sonrası değişik spor branşlarına’da yer vererek hizmetimize devam edeceğiz. Dedi

TEK HEDEF SULTANLAR LİGİNE YÜKSELMEK”

Konuşmanın devamında şu ifadelere yer veren Aktarlı “Kulüp olarak ilk önceliğimiz, direk 2’nci ligde mücadele edecek olan Kadın Voleybol Takımı kurmak oldu. Kadın Voleybol Takım olarak ilk hedefimiz 2’nci ligden,1’nci lige ve ardından tek arzumuz Vodafone Sultanlar ligine yükselmektir.”

“HEDEFLERİ İÇİN CESARET BULAMAYANLARIN CESARETİ OLMAKTIR”

Girdiğimiz bu kutlu yolda sadece Diyarbakır’ı değil tüm bölgeyi en iyi şekilde temsil etmek amacındayız. Önümüze koyduğumuz büyük hedeflerin yanında asıl amacımız; başta Diyarbakır ve bölge olmak üzere genç kızlarımıza ve kadınlara rol model olabilecek başarılar elde etmenin yanında, çıkmak istediği yola, varmak istediği hedefler için cesaret bulamayanların cesareti olmaktır. Karanlığa sürüklenmek istenenlerin ışıklarını açmalarına vesile olup, yardımcı olmaktır. Başarabilmenin, azmin meyvelerinin tadına varabilmenin hazını yaşamalarına etki etmek istiyoruz. Çünkü biz, kendimize güvendiğimiz gibi, hem çıktığımız bu yola, hem bu yolda bize katılacaklara da destek vereceklere de güveniyoruz. Başaracağız, biliyoruz. Bu zorlu yol ve mücadelemizde herkesin desteğine ihtiyacımız vardır” dedi .

Surname spor kulübü yeni Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu.

Şafak ÇELİK

Mehmet AKTARLI

Cüneyt ATEŞ

Hasan YILDIZ

Mehmet ERKUŞ

Abdulkudus BALIKÇI

Veysel ALTINDAĞ