Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kastamonuspor’dan Amedspor’a: şampiyon olmadılar!

Amedspor matematiksel olarak büyük ölçüde şampiyonluğunu ilan edeceği Menemenspor maçına hazırlanırken, aralarında 3 puan fark olan ligin ikinci sırasındaki Kastamonuspor’dan futbolcularına hitaben dikkat çekici bir mesaj paylaşıldı.

Amedspor matematiksel olarak büyük

Kastamonuspor’dan Amedspor’a: şampiyon olmadılar!

 

Herkes TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 2023-2024 sezonunda Mememensporla Diyarbakır’da oynanacak 38.Hafta karşılaşmasında Amedspor’un şampiyonluk kupasını kaldırıp 1. Lige yükseleceğini konuşurken, ligin ikinci sırasında yer alan Kastamonuspor’dan enteresan  bir açıklama geldi.

Kastamonuspor sosyal medya hesabından  paylaşılan mesajda Amedsporla aralarındaki puan ve averaj farkına dikkat çekilerek, son haftada şampiyonluğa tekrardan göz kırpıldı.

Kastamonuspor mesajında şu değerlendirmede bulundu:

Bütün Diyarbakır bu maça kilitlendi: Kastamonuspor-Amedspor maçı hangi kanalda?

“BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ.

Sevgili futbolcu arkadaşlar. Umarım bu mesajı okursunuz. Şimdi masada duran 3 puan fark ve 10 averaj farkı var. Rakibimiz ve tüm Ülke rakibimizi matematiksel olarak her şey bitmemişken şampiyon ilan etti. Bunu hem size hem şehrimize hakaret sayıyoruz.

Menemen formda ve galibiyet ihtiyacı var. Amedspor bizim maç da dahil zoraki kazanıyor ve form düşüklüğü yaşıyor. Bu ligde Iğdır, Menemen geçen hafta 7 gol attıysa sizler de yapabilirsiniz. Siz de bu yeteneğin olduğuna, bir çoğunuzun bu ligin üzerinde futbolcular olduğunuza inanıyoruz. Cengiz Aygün başkanımızın emekleri zayi olmasın diye son dakikaya kadar mücadele edeceğinizden şüphemiz yok. Klişe bir söz olacak ama BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ.”