Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Futbolunda Skandal! Erkeği Kadın Diye Oynattılar! Amedspor’un Da Rakibi

Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un rakibi olan Gaziantep ALG Spor oyuncusu Patricia Seteco’nun erkek olduğu iddia edildi.

Kadın Futbol Süper Ligi’nde

Kadın Futbolunda Skandal! Erkeği Kadın Diye Oynattılar! Amedspor‘un Da Rakibi. Beşiktaş Kulübü, ALG Sporlu futbolcu Seteco’nun ‘erkek’ olduğunu iddia etti

 

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde dün oynanan 16. hafta karşılaşmasında ALG Spor, sahasında Beşiktaş United Payment’ı 2-1’lik skorla mağlup etti.

 

Maçın ardından Beşiktaş kulübü, Gaziantep ekibinde forma giyen ve 88. dakikada takımının galibiyet golünü atan Angolalı Patricia Mingas Afonso Seteco’nun cinsiyetinin araştırılmasını istedi.

 

 

“ERKEĞİ KADIN DİYE OYNATTILAR. ÇOK AYIP, YAZIK!”

 

Hürriyet’in haberine göre; Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, ALG Sporlu futbolcu Patricia Mingas Afonso Seteco’nun ‘erkek’ olduğunu iddia etti. Fidan, “Resmen oyuncunun kimliğini değiştirmişler. Erkeği kadın diye oynattılar. Çok ayıp, yazık!” diye konuştu.

 

“FACEBOOK SAYFASINDA ERKEK GÖRÜNÜYOR”

Beşiktaş Kulübü Kadın Futbol Takımları İdari Direktörü Hasan Sarıgül ise, Patricia Mingas Afonso Seteco ile ilgili daha temkinli bir açıklama yaparak, “Kesin olarak erkek ya da kadın diyemiyoruz. Oyuncunun davranışlarından şüphelendik. Ondan sonra internette araştırma yaptık, Facebook sayfasını bulduk; erkek görünüyor. Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurup, araştırılmasını isteyeceğiz” diye konuştu.

 

7 MAÇTA 5 GOL ATTI

ALG Spor’un 10 Kasım 2023’te lisans çıkardığı Seteco, ligde 7 maç oynadı ve 5 gol attı.