Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HÜDA PAR Diyarbakır adayı Dinç, Diyarbekirspor maçını izledi

HÜDA PAR Milletvekili ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç, şehrin spor yaşamına destek vermek amacıyla Diyarbekirspor maçına katıldı.

HÜDA PAR Milletvekili ve

HÜDA PAR Diyarbakır adayı Dinç, Diyarbekispor maçını izledi! HÜDA PAR Milletvekili ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç, şehrin spor yaşamına destek vermek amacıyla Diyarbekirspor maçına katıldı.

Dinç, yerel futbol takımı Diyarbekirspor ve Erokspor maçını izlemek için Diyarbakır stadyumuna geldi. Maç öncesinde taraftarlarla buluşan Dinç, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, Diyarbakır’ın spor alanındaki potansiyelini daha da geliştirmeyi hedeflediklerini belirterek sporun toplum için önemine dikkat çekti.

Ayrıca, Diyarbekirspor’un başarılı performansı için destek sözü verdi ve şehrin spor altyapısını güçlendirmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Dinç sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Diyarbekirspor’umuzun, grup lideri olan Esenler Erokspor’a karşı aldığı 3-2’lik galibiyet bizi gururlandırdı. Tebrik ediyorum.” dedi.