Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzcespor- Amedspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Canlı Yayın Olacak Mı?

Amedspor maçı ne zaman, Amedspor puan durumları ve Amedspor Düzcespor maçı canlı yayınlanacak mı? Maçla ilgili son detaylar haberimizde…

Amedspor maçı ne zaman,

Düzcespor- Amedspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Canlı Yayın Olacak Mı? Düzcespor- Amedspor maçıyla ilgili son detaylar…

 

Amedspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Amedspor maçı ne zaman, Amedspor puan durumları ve Amedspor Düzcespor maçı canlı yayınlanacak mı?

 

Diyarbakır temsilcisi Amedspor Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı ikinci karşılaşmasında ilk galibiyetini aldı.

 

Yeniden liderlik planları yapmaya başlayan Amedspor’da yeni hedef Düzcespor. Peki, Düzcespor ile Amedspor arasında oynanacak maç ne zaman ve canlı yayınlanacak mı? Detaylar haberimizde…

 

 

AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN?

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor, bugün (27 Ocak) saat: 14.00’da Düzce Şehir Stadyumu’nda Düzcespor ile karşılaşacak.

 

KIRMIZI GRUPTA PUAN DURUMU

 

Ligde 40 puanı bulunan Amedspor üçüncü sırada yer alıyor. Amedspor’un lider Kastamonuspor ile üç puan farkı bulunurken, ikinci sırada ise 42 puanla Iğdır FK bulunuyor.

 

 

DÜZCESPOR – AMEDSPOR MAÇI CANLI YAYINLANACAK

 

Amedspor’un Düzce deplasmanında karşılaşacağı Düzcespor maçının yayınlanacağı kanal belli oldu. Düzcespor’dan yapılan açıklamada, “Düzce Cam Düzcesporumuz’un karşılaşacağımız Amed SK Maçı Düzce Cam Düzcespor Youtube Kanalından Ve Düzce Cam Düzcespor Facebook Sayfasından Canlı Yayınlanacaktır” denildi.

 

 

 

AMEDSPOR YARIŞTAN KOPMAK İSTEMİYOR

 

Geçen hafta sonu Diyarbakır Stadyumu’nda Sarıyer’i 3-1 mağlup ederek iki hafta sonra galibiyetle buluşan Amedspor, Düzcespor karşısında galibiyet alarak liderlik yarışından kopmak istemiyor.

 

 

AMEDSPOR TARAFTARLARINA DÜZCE YASAĞI

 

Öte yandan uzun zamandır Amedspor taraftarlarına uygulanan deplasman yasağı Düzce’de de uygulandı.