Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbekirspor’da Play-Off inadı: Pes etmiş değiliz!

Diyarbakır temsilcisi Amedspor kendi liginde şampiyonluğa doğru yol alırken, kentin diğer takımı Diyarbekirspor ise son zamanlarda aldığı yenilgilerle zor durumda.

Diyarbakır temsilcisi Amedspor kendi

Diyarbekirspor’da Play-Off inadı: Pes etmiş değiliz!

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla Play-Off şansını riske koymasına rağmen son 8 haftayı iyi değerlendirip, zoru başarmak istiyor.

 

PES ETMİŞ DEĞİLİZ

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, takımlarının STK’lardan ve iş dünyasından destek almadan ayakta durmaya çalıştığını 10 yıldır yaptığı mücadele ile Diyarbakır adına bir mucizeye imza attığını belirterek, “Kulübümüzün önü açık ve geleceği aydınlıktır. Play-Off için pes etmiş değiliz.” dedi.

Serkan Genç, kalan haftalarda 8 final maçına çıkacaklarını, ”Ankaraspor puan olarak önümüzde ve bizden 1 maçları fazla. Onlarla yapacağımız maç da var. Play-Off’a kalmak elbette kolay değil ama imkansız da değil. Sonuna kadar kovalayacağız.” şeklinde konuştu.

 

DİYARBAKIR’DAN DESTEK BEKLİYORUZ

Diyarbakır halkının da desteklerini beklediklerini söyleyen Serkan Genç, Türkiye’de arkasında kurum, STK ve iş dünyası desteği olmayan tek kulübün Diyarbekirspor olduğunu, sadece onursal başkanları Feyzi İlhanlı’nın maddi ve manevi desteğiyle ayakta kalmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Diyarbekirspor bu hafta pazar günü saat 14.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’u konuk edecek.