Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbekirspor Karaaslan’la ilk sınavında

Yeni genç teknik direktör Süleyman Gökhan Karaarslan ile anlaşmaya varan Diyarbekirspor yeni teknik adamıyla ilk resmi sınavını Cumartesi günü Yeni Mersin İdman Yurdu karşısında verecek.

Yeni genç teknik direktör

Şehmus Kızılaslan

Diyarbekirspor‘un yeni teknik direktörü Süleyman Gökhan Karaaslan Yeni Mersin İdman Yurdu maçı için hazırlıklarını tamamladı. Yapılan antrenmanda sporcuların moral ve motivasyonlarının yerinde olduğu görüldü.

Sporcular antrenmanda Saha içinde adete kıran kırana bir mücadele sergilerken. Yarın oynayacakları zorlu Yeni Mersin İdman yurdu maçının provası yapıldı.

İlk sınav yarın

İlk sınavını yarın Yeni Mersin İdman Yurdu ile verecek olan Diyarbekirspor’un çiçeği burnunda yeni teknik adamı Süleyman Gökhan Karaaslan, “Yarın oynayacağımız karşılaşma bizim için ilk maç ve zorlu bir karşılaşma olacak bunun bilincindeyiz.“

“Taraftarlarımız bize güvensinler ve bizi yalnız bırakmasınlar”

Hafta sonu oynayacakları karşılaşmanın çalışmasını ona göre yaptıklarını belirten Karaaslan, “Takım olarak ligde hak etmediğimiz yerde ve puandayız. Bizim sporcularımız bu ligin üstünde bir kadro kalitesine sahip, ama ne hikmetse iyi futbol oynadıkları maçlarda bir türlü şansızlıklarını kıramadılar. Sporcularımız bu maç için ekstra bir motivasyon içine girmiş ve yapılan çalışmalarımızda hırslı ve istekli olduklarını söyleyebilirim. Yarın inşallah Mersin idman yurdunu seyircilerimizin önünde yenerek tekrardan çıkışa geçmek istiyoruz. Taraftarlarımız yeter ki bize inansınlar ve yarın önemli karşılaşmada yalnız bırakmasınlar.” Dedi.