Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbekirspor Antalya deplasmanında 2 puan bıraktı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbakır ekibi Diyarbekirspor, Serik Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta

Diyarbekirspor Antalya deplasmanında 2 puan bıraktı. Karşılaşma başladığı skorla tamamlanınca iki kulüp de birer puanı paylaştı.

 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta geçtiğimiz hafta sahasında Adıyaman FK’yı 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Diyarbakır  temsilcisi Diyarbekirspor, deplasmanda Antalya ekibi Serik Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşma başladığı skorla tamamlanınca iki kulüp de birer puanı paylaştı.

 

EKSİKLERLE ÇIKTI

Yeşil kırmızılı kulüp defansta İsmail Konuk, Tolga Kalender ve Yusuf Arslan gibi oyuncuların yanı sıra orta sahada Burak Aslan’ın yokluğunda çıktı. Bu eksiklere rağmen kulüp iyi bir performans ortaya koymayı başardı. Ayrıca Diyarbekirspor’da ilk 11’de yeni transfer Gökhan Kurumuş da yerini aldı. Karşılaşmada yedi sarı kart görülürken bunların dördü Diyarbekirspor’a gösterildi.

Diyarbekirspor Antalya deplasmanında 2 puan bıraktı

DÖRT SARI KART

Karşılaşmada Diyarbekirspor’da dört oyuncu sarı kart gördü. Savaş Polat, Yasin Dülger, Mehmetcan Orhan ve Ömerhan Şahin karşılaşmada sarı kart gören oyuncular oldular.

 

30 PUANA ÇIKTI

Karşılaşmadan beraberlik ile ayrılan Diyarbekirspor puanını 30’a yükseltirken rakibi Serik Belediyespor ise 19 puana çıktı.

Diyarbekirspor, gelecek hafta 27 Ocak Cumartesi günü Diyarbakır Stadyumu’nda saat 14.00’da Kırşehir FK ile karşılaşacak.