Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbekirspor: “3 haftadır Hakemler tarafından mağdur edildik”

Diyarbekirspor, evinde konuk ettiği 1461 Trabzon’a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmaya kötü hakem yönetimi damga vurdu. Kulüp sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda olaylara sert tepki gösterdi.

Diyarbekirspor, evinde konuk ettiği

Şehmus Kızılaslan

Diyarbekirspor  1461 Trabzon FK maçında atılan gol çizgiyi geçmemesine rağmen, hakem gol kararı verdi.

Maçtaki kötü hakem yönetimi tepki topladı.

Hakeme tepki gösteren Diyarbekirspor maç sonrası sosyal medya hesabından,  “Ülkenin içinde bulunduğu zorlu ekonomik koşullara rağmen büyük maddi ve manevi fedakarlık yaparak oluşturduğumuz takım sahada art niyetli bir şekilde mağdur ediliyor” açıklamasında bulundu.

ART NİYETLİ BİR ŞEKİLDE MAĞDUR EDİLİYORUZ!

Diyarbekirspor’dan yapılan açıklama şöyle:

“Uzun yıllar unutulmayacak şaibeli bir golle 1-0 mağlup oldu. Yardımcı hakem topun çizgiyi geçmediği pozisyonda gol kararı verdi.

Geçen hafta deplasmanda oynadığımız Zonguldak Kömürspor maçına atanan Ordu ve Rize bölgesi hakemleri iki oyuncumuzu haksız yere oyundan atarak bugüne zemin hazırlamıştı. Önceden kurgulanan yıkım ve emek hırsızlığı senaryosu bugün devam etti.

Bugün 1461 Trabzon FK takımına değil, sahadaki operasyonel hakemlere yenildik.

Pozisyon öncesinde ofsayt var. Buna rağmen devam ettiren hakem topun çizgiyi geçmediği net bir şekilde görülmesine rağmen gol kararı verdi. Bununla da yetinmeyen operasyonel hakemler, haklı olarak itiraz eden teknik direktörümüz Kemal Kılıç ve Sportif Direktörümüz Caner Kuzu’ya da kırmızı kart göstererek gerçek niyetini açıkça ortaya koydu.

Ülkenin içinde bulunduğu zorlu ekonomik koşullara rağmen büyük maddi ve manevi fedakarlık yaparak oluşturduğumuz takım sahada art niyetli bir şekilde mağdur ediliyor.

Önümüzü kesmek için organize olan bu zihniyetle ilgili takdiri duyarlı kamuoyuna bırakıyoruz.”