Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırlı Sena Kızılaslan İsviçre’den altın madalya ile döndü

Diyarbakır’lı mili karateci Sena Kızılaslan İsviçre’de düzenlenen şampiyonada 1. Olarak altın madalya kazandı.

Diyarbakır’lı mili karateci Sena

Ömer Türk

Diyarbakır Yurdum Spor Kulübünün  mili karateci sporcusu  Sena Kızılaslan İsviçre Basel Open Karate Şampiyonasında Şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu.

ŞAMPİYON KARATECİ SENA’DAN ÜÇLÜ BAŞARI

Diyarbakır’lı mili karateci Sena Kızılaslan İsviçre Basel Open Karate Şampiyonasında 1 Altın, 2 Bronz Madalya olmak üzere üç madalya birden kazandı.

İsviçre’nin Basel Kentinde 16 – 18 Eylül 2023 Tarihleri arasında düzenlenen Basel Open Uluslararası Karate Şampiyonasında üç ayrı kategoride yarışan Diyarbakır Yurdum Spor kulübü Mili Karate sporcusu Kızılaslan Şampiyonada 1 Altın Madalya 2 Bronz madalya kazanarak Diyarbakır Karate tarihinde ikinci kez bir ilke daha imza attı

Bu başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Milli Karateci Kızılaslan, şampiyonaya gitmesi için maddi ve manevi destek veren TFF 2 lig ekibi Diyarbekirspor Yönetim kuruluna ve  Feyzi İlhanlı’ya teşekkür etti. Bir teşekkürü de Türkiye Karate Milli Takım antrenörleri Cengiz Çınar ve Mehmet Yazar’a etti.

BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

2020 ve 2021 yıllarında Türkiye Karate Şampiyonu olarak Diyarbakır Karate spor tarihinde iki kez Üst üste Türkiye Karate Milli takıma seçilen ve  Avrupa Karate Şampiyonasında Türkiye Karate Milli takımın temsil eden Sena Kızılaslan bu kez 40 günde  Ulusal ve Uluslararası Karate Şampiyonları gibi büyük organizasyonlarda 3 Altın, 2 Gümüş ve  2 Bronz Madalya olmak üzere toplamda 7 madalya kazanarak  Diyarbakır Karate spor tarihinde bir ilke daha imza attı.