Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dev maçın hakemleri Maraş’tan

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9. Grup’ta Cumartesi günü Mardin 21 Kasım Stadı’nda saat 13:00’te oynanacak Mazıdağı Fosfatspor-Diyarbakırspor karşılaşmasını yönetecek hakemler belli oldu. Zirve yarışını çok yakından ilgilendiren mücadelenin orta hakemliğini Kahramanmaraş’tan Yahya Yenen yapacak.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi

Dev maçın hakemleri Maraş’tan

 

TFF’nin 1 maç ceza verdiği golcü Muhammed Özdemir, Mazıdağı Fosgatspor karşısında formasına kavuşacak.

 

Diyarbakırspor İçin Dönüm Noktası

Aynı puana (25) sahip olduğu Mazıdağı Fosfatspor’la Cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Diyarbakırspor için mücadele dönüm noktası anlamını taşıyor. Kazanması halinde şampiyonluğun en önemli adaylarından biri haline gelecek. Final niteliğindeki karşılaşmanın hakemleri Kahramanmaraş bölgesinden olacak. Yahya Yenen orta hakem, Sinan Sünbül ve İsmail Ciriş yardımcı hakemlik görevinde bulunacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Hasan Uyduran.

 

dev-macin-hakemleri-marastan

 

Muhammed Özdemir Müjdesi

Attıiğı 10 golle grubun en golcü ismi olan Diyarbakırspor’un golcü futbolcusu Muhammed Özdemir için iyi haber geldi. Batman Kayraspor maçında kırmızı kart gören Muhammed’e TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) 1 maç ceza verdi. Cezasını geçen hafta Siirt Kayabağlar Gençlikspor maçında tamamlayan Muhammed, Mazıdağı Fosfatspor karşısında takımdaki yerini alabilecek.