Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dev derbi: Beşiktaş – Galatasaray derbisi saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de bu haftanın en kritik maçlarından Beşiktaş – Galatasaray derbisi bu akşam ekranlara gelecek. Beşiktaş – Galatasaray maçı saat kaçta? Derbi hangi kanalda?

Süper Lig’de bu haftanın

Dev derbi: Beşiktaş – Galatasaray derbisi saat kaçta, hangi kanalda?

 

Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş evinde Galatasaray’ı konuk ediyor. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisi 3 Mart Pazar akşamı saat 19.00’da başlayacak. Derbi beIN SPORTS kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Derbiyi Halil Umut Meler yönetecek.

Beşiktaş, Galatasaray‘ı konuk ettiği son 6 lig maçını kazandı. Son 8 lig maçında firesi olmayan Galatasaray, Fenerbahçe’nin Hatayspor’u 2-0 yenmesiyle zirveden indi. Son 4 lig maçında gol yemeden 10 puan toplayan Beşiktaş, Trabzonspor’la üçüncülük yarışı veriyor. Siyah-beyazlılarda Bakhtiyor Zaynutdinov ve Gedson Fernandes cezalı; Tayfur Bingöl sakat, Salih Uçan şüpheli. Sarı-kırmızılılarda Hakim Ziyech ve Serge Aurier sakatlıkları nedeniyle yok.

 

BEŞİKTAŞ – GALATASARAY DERBİSİ MUHTEMEL 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Amartey, Muci, Rashica, Cenk, Semih

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, K.Demirbağ, B. Alper, Mertens, K. Aktürkoğlu, İcardi

 

SANTOS’UN İLK DERBİSİ

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, 3 Mart Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek. Bu müsabakayla siyah-beyazlıların Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, ilk kez derbi heyecanı yaşayacak.

Süper Lig’in 20. haftasındaki Fatih Karagümrük mücadelesiyle takımın başına geçen Santos, ligde çıktığı 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu süreçte 9 gol atan siyah-beyazlılar, ağlarında 5 gol gördü.

 

SON 5 RESMİ MÜSABAKADA KALESİNDE GOL GÖRMEDİ

Türkiye Kupası çeyrek finalinde de Konyaspor’u 2-0’la geçen Beşiktaş, Portekizli çalıştırıcı idaresinde ligde ve kupada oynadığı son 5 resmi müsabakada kalesine duvar örmeyi başardı.

Beşiktaş, ligin 23. haftasında 28 Ocak 2024 tarihinde Sivasspor’a deplasmanda 1-0 kaybettiği mücadeleden beri gol yemiyor.

 

355. RANDEVU

Beşiktaş – Galatasaray rekabeti 22 Ağustos 1924 yılında Taksim Stadı’nda oynanan müsabakayla başladı ve o mücadeleyi siyah-beyazlılar 2-0 kazandı. İki takım bugüne kadar 354 kez karşılaştı. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar 126 kez sahadan galip ayrılırken, siyah-beyazlılar ise 114 defa rakibini mağlup etti. 114 müsabakadan ise beraberlik çıktı. Galatasaray’ın 495 golüne, Beşiktaş 464 golle karşılık verdi.

 

LİGDE DE GALATASARAY ÖNDE

İki takım Süper Lig tarihinde 131 kez karşılaştı. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 49, siyah-beyazlılar ise 39 kez gülen taraf oldu. 43 mücadelede de kazanan taraf çıkmadı. Aslan 161 kez rakip fileleri havalandırırken, Kartal ise 140 kez gol sevinci yaşadı.