Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk atletizminde Diyarbakır’da bir ilk!

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Diyarbakır’da “Çocuk Atletizmi “eğitimi yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından

Şehmus Kızılaslan

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Diyarbakır’da “Çocuk Atletizmi “eğitimi gerçekleştirildi.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen Kayapınar Şehit Halit Gürsel Spor Salonunda yapılan ve Çocuk Atletizmi Eğitimi etkinliğine Diyarbakır Spor Hizmetleri Müdürü Aydın Çetin, Kayapınar Gençlik ilçe spor müdürü Barış Kaçmaz ve 110 kursiyer katıldı.

Çocuk Atletizmi eğitimi kursu programında sabah saat ; 9.00 ile 17:00 arası devam eden eğitimler  14 ve 16 Ağustos tarihleri arasında Zoom eğitimi ve ardından  uygulamalı eğitimle son buldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu çocuk Atletizm Eğitmeni Sozdar Ayata yaptığı açıklamada, “Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Diyarbakır’da ilk kez düzenlenen TAF Çocuk Atletizm Antrenörlük kursuna talebin yoğun olması bizleri çok mutlu ettiğini ifade etmek isterim. Benim memleketimde böyle bir kursu veriyor olmam benim için ayrı bir gurur oldu. Kurs programımız, sabah saat; 9 ile 17 arasında devam ederken katılım sağlayan ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan, Antrenörler ve Kursiyerlere Antrenörlük belgesi verildi. Diyarbakır ilinde ilk kez verilen bu organizasyondan dolayı Türkiye Atletizm Federasyonu’na, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu’ya, Diyarbakır Gençlik spor Hizmetleri Müdürü Aydın Çetin’e, Kayapınar ilçe Gençlik Spor müdürü Barış Kaçmaz’a, Katılım sağlayan antrenörlerimize teşekkür eder kursiyerlerimize de başarılar diliyorum” dedi.