Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da en yoğun “Karate Dan” Sınavı

Türkiye Karate Federasyonu 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve organize edilen 15-17 Aralık tarihleri arasında Ankara Karate İl Temsilcisi tarafından düzenlenen 2. Dönem Karate Dan Sınavı ve Semineri gerçekleşti.

Türkiye Karate Federasyonu 2023

Ankara’da en yoğun “Karate Dan” Sınavı. Türkiye Karate Federasyonu 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan 2. Dönem Karate Dan Sınavı ve Semineri gerçekleşti.

 

Şehmus KIZILASLAN

 

Diyarbakır ilinin de yer aldığı Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen ve Ankara Karate İl Temsilciliği’nce düzenlenen 2023 Yılı 2. Dönem Dan Sınav ve Semineri Ankara İsmet İraz Spor Salonu’nda yapıldı.

 

ankarada-en-yogun-karate-dan-sinavi

 

Ankara’da son yılların en yoğun katılımı

 

Türkiye Karate Federasyonu Dan Eğitim Kurulu Üyeleri tarafından yapılacak olan 2. Dönem Dan sınav ve Semineri’ne Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Federasyon Dan Kurulu Başkanı İsmet Turna ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ve Türkiye genelinde 257’e yakın Karate Ka’ları katıldı.

 

ankarada-en-yogun-karate-dan-sinavi

 

Dan Sınavları Shitoryu ve Shotakan stilleri

 

Dan Sınavı ve Seminerleri Türkiye Karate Federasyonu Dan Eğitim Kurulu Üyeleri 8. Dan Eğitim Kurulu Başkanı ismet Turna ve Dan Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Kuşaksız, Recep Oral, İbrahim Diler, Mustafa Ergen ve Ankara Karate İl Temsilcisi 7. Dan Cengiz Çınar, 7. Dan Ahmet Şan, 7. Dan Fatma Aktepe , 7. Dan Nejmi Alkan, 7. Dan Mevlüt Çam, 6. Dan Derviş Güneş, ve 5. Dan Mustafa Utku Şahin’den oluşan komisyon üyeleri tarafından Shitoryu ve Shotakan stillerinden eğitim vererek Dan sınavını tamamladı.

 

ankarada-en-yogun-karate-dan-sinavi

 

Ankara Karate il temsilcisi ve Eski Türkiye Karate Milli takım teknik direktörü Cengiz Çınar yaptığı açıklamada; Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan 2023 yılı 2. Dönem Dan sınavı ve Seminere son yılların en yoğun katılımı olduğunu belirten, Çınar “Ankara ilimizde yapılan 2023 yılın 2. Dönemi Dan sınavı ve semineri değerli hocalarımız tarafından 257 katılım sağlayan arkadaşlarımıza Shitoryu ve Shotakan stillerin’den Eğitim verilerek sınav yapıldı. Son yıllarda yoğun bir katılım olması çok önemli olduğunu ve bizleri çok mutlu ettiğini belirtmek isterim. Bu anlamda bu organizasyona destek olan Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz’ a ve yönetim kurulu üyelerine, Federasyon Dan kurulu Başkanı İsmet Turna’ya ve yönetim kurulu üyelerine, Federasyon Dan Komisyon üyelerine ve Türkiye genelinde katılım sağlayan, 257 kursiyerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.” Dedi

 

ankarada-en-yogun-karate-dan-sinavi

ankarada-en-yogun-karate-dan-sinavi