Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da 2. Kademe Karate Antrenörlük kursu devam ediyor!

Ankara’da 4 – 9 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak olan ve Türkiye Karate Federasyonun 2023 yılı Faaliyet programı kapsamında yer alan 2. Kademe Karate Antrenörlük kursu eğitmenleri, 5. Kademe 7. Dan Türkiye Karate Milli Takımı Antrenörleri Cengiz Çınar ve Engin Kaya’nın nezaretinde devam ediyor.

Ankara’da 4 - 9

Şehmus KIZILASLAN

Ankara Mamakspor salonunda düzenlenen ve 5 gün sürecek olan ve devam eden 2. Kademe Karate Antrenörlük Kursu’nun 2’inci gününde Türkiye Karate Federasyon Başkanı Av. Dr Aslan Abid Uğuz Eğitmenler Türkiye Karate Milli Takımı Antrenörleri Cengiz Çınar, Engin Kaya ve Türkiye’nin değişik yerlerinden katılım sağlayan 47 kursiyerleri ziyaret etti.  Ankara Karate il Temsilcisi ve Kurs Eğitmeni 5.Kademe 7.Dan Türkiye Karate Milli Takım Antrenörü Cengiz Çınar yaptığı açıklamada, Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan  2. Kademe Karate Uygulama Antrenör Kursu’nun düzenlediğini ve Türkiye’nin değişik illerinden gelen 47 kursiyere uygulamalı olarak eğitim verdiklerini ifade etti.

Cengiz Çınar Antrenörlük Eğitim Kursunu nezaket ziyaretinde bulunan Türkiye Karate Federasyon Başkanı Av. Dr Aslan Abid Uğuz ‘a Teşekkür etti.  Çınar, “Yapılan bu tür kurslar karate antrenörlerimizin  geleceğin başarılı sporcularını  daha ilgili ve bilgili yetiştirmesinde çok büyük bir rol almaktadır.

Devam eden kursumuzda Antrenör arkadaşlarımızın istekli ve çalışkanlıkları gözlerden kaçmazken, kurs süresince Antrenör arkadaşlarımıza aktaracaklarımız bilgi ve eğitimi onlar için kendi  salonlarında ve  çalışmalarında  öğrencilerine aktaracaklarını diliyorum” dedi.

 

Ankara’da 2. Kademe Karate Antrenörlük kursu devam ediyor!