Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’da kritik Soma maçı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor Çarşamba günü saat 14:00’ta Diyarbakır Stadyumu’nda Somaspor’u konuk edecek. Yeşil Kırmızılı ekip, Play-Off’ u hedefleyen rakibini yenerek 5 maç sonra galibiyetle tanışmak istiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı

Amedspor’da kritik Soma maçı gözler sezonun ilk yarının son maçlarına çevrildi. Maçlarda zorlu rakipler Amedspor’u bekliyor.

2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren ve son 5 maçında 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak galibiyeti unutan Amedspor’da bütün gözler sezonun ilk yarısının son 2 maçına çevrildi.

Çarşamba günü kendi sahasında Somaspor’la karşılaşacak olan Amedspor, Pazar günü ise deplasmanda bir başka güçlü ekip Manisa FK’nın rakibi olacak. 5 günde yapacağı iki önemli karşılaşmadan 6 puanla ayrılarak çıkışa geçmek ve sezonun ilk yarısını iddialı bir konumda tamamlamak istiyor.

amedsporun-kritik-soma-maci

Bilet satışları birçok noktada devam ediyor

Hafta içi olması nedeniyle maçın biletleri erken satışa sunuldu.  Batı Tribünü 100 TL ve Doğu (Maraton) Tribünü 50 TL’den satılıyor. Bilet satışları Diyarbakır‘ın alışveriş merkezlerinden Ceylan AVM ve Suriçi’ndeki Amed Store’un yanı sıra kulübün sponsoru Hacıbaba Pastaneleri’nin Otogar, Dağkapı, Dünya Kavşağı, Diclekent, Lunapark ve Ofis şubelerinde gerçekleştiriliyor.

Haber: Şehmus KIZILASLAN