Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’da başkanlık öncesi kritik toplantı

Amedspor’un 4 Haziran’da yapacağı kongre öncesi gözler başkanlık düğümünün çözüleceği Amedspor Yüksek İstişare Kurulu toplantısına çevrildi.

Amedspor’un 4 Haziran’da yapacağı

Amedspor’da başkanlık öncesi kritik toplantı

Amedspor’da kongre takviminin ardından başlayan başkan adaylığı  süreci, YİK üyesi Nedim Şimşek’in adaylık başvurusu üzerine, mevcut başkan Aziz Elaldı’nın adaylıktan çekilmesi ve devamında Yüksek İstişare Kurulu açıklamasıyla yeni bir boyut kazandı.

Amedspor’da gelecek dönemi yönetecek ekibin belirlenmesi için hafta başında yapılması beklenen YİK toplantısı kritik önem arzediyor. Pazartesi toplanması beklenen Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’nun alacağı karar merakla bekleniyor.

20.05.2024 tarihinde toplanan Amedspor Yönetim Kurulu, oy birliğiyle 04.06.2024 tarihinde saat 16:30’da Amedspor Şehmus Özer Tesisleri’nde Olağan Kongre kararı almıştı. Yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise kongre çoğunluk aranmaksızın 11.06.2024 tarihinde aynı yer ve saatte toplanacak.

Kongrenin açıklanmasının ardından kent bileşenleriyle istişare edilerek hazırlanan yol haritasında mevcut Başkan Aziz Elaldı ile yola devam kararı alındı.

Daha sonra ise Amedspor Yüksek İstişare Kurulunda yer alan iş insanı Nedim Şimşek, Amedspor Yüksek İstişare Kurulunu adaylık başvurusu yaptı.

‘YARIŞIN AMEDSPOR’UN DURUŞUNA, BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNE ZARAR VERECEĞİ DÜŞÜNCESİYLE…

Şimşek’in adaylık başvurusunun ardından ise mevcut başkan Aziz Elaldı, “Amedsporumuzun; başkanlık belirleme sürecinin, yarış haline getirilmesinin; Amedspor duruşuna ve birleştirici gücüne zarar vereceği düşüncesi ile Amedspor’da başkanlık yapmış ve yıllardan beri emek vermiş biri olarak, Yüksek İstişare Kurulu’nun, Nedim Şimşek veya belirleyeceği başka bir aday için, Amedspor menfaatleri gereği başkanlık adaylığından geri çekilme kararı almış bulunmaktayım” ifadeleriyle sosyal medyadan adaylıktan çekildiğini açıkladı.

‘BİZİMLE İLGİSİ OLMAYAN BİR İÇERİK VE TÖHMET ALTINDA BIRAKICI İFADELER’

Bunun üzerine Amedspor Yüksek İstişare Kurulu da yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Bu Sezon için kamuoyunun beklentisi ve teamüller gereği öncelik Aziz Beye verilmiş ve kendileriyle yukarda andığımız planlama ve diğer hususlarla ilgili süreç işletilmiştir. Diğer talipli aday arkadaşlara Aziz bey ile yürüttüğümüz görüşmeler olumsuz sonuçlanması halinde kendileriyle görüşüle bileceği tarafımızca aktarılmıştır. Aziz beyle kendilerinin talepleri doğrultusunda tarihi netleştirilen ikinci toplantı  henüz yapılmamışken bugün kamuoyuna bizimle ilgisi olmayan bir içerik ve töhmet altında bırakıcı ifadelerle çekildiğini ilan etmiştir.

Halkımızın gözbebeği, umut ışığı, yılların emeğinin ürünü, kulübümüzün; tüm duyarlılıklarımız doğrultusunda, geleceğine en doğru şekilde yön vermek bizim tarihi sorumluluğumuzdur. Amedsporumuzun layık olduğu en ideal yönetim, yol ve yöntemlerle yoluna devam edeceğine dair kimsenin kuşkusu ve kaygısı olmasın” ifadeleri yer aldı.

GÖZLER YİK TOPLANTISINA ÇEVRİLDİ

Bütün bu gelişmelerden sonra gözler Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’nun Pazartesi günü yapacağı toplantıya çevrildi.

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’nun önümüzdeki hafta başında yapacağı toplantıda başkanlık düğümünün çözülmesi bekleniyor.