Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’da başkanlığa bir aday daha!

Amedspor’da kongre hazırlıkları devam ederken son dakika gelişmesi yaşandı. Mevcut Başkan Aziz Elaldı’nın yanı sıra iş insanı Nedim Şimşek aday olduğunu duyurdu.

Amedspor’da kongre hazırlıkları devam

Amedspor’da başkanlığa bir aday daha!

Yeni sezonda Trendyol 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor’da kongre hazırlıkları devam ederken, gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. Kongre öncesi mevcut başkan Aziz Elaldı’nın yanı iş insanı Nedim Şimşek’in aday olacağı iddia edildi.

Amida Haber’e konuşan Amedspor Yüksek İstişare Kurulu üyesi Nedim Şimşek 4 Haziran tarihinde yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı.

 

‘TÜRKİYE’YE MAL OLMUŞ BİR YÖNETİM OLACAK’

Yaklaşık 7 yıldır Amedspor Kulübü’nde farklı kademelerde görev aldığını dile getiren Şimşek şunları söyledi, “Uzun yıllardır futbol sektöründe olduğum için bu camiaya hakimim. Türkiye’ye mal olmuş güçlü bir yönetimle Kulüp Başkanlığına adayım. Hedefimiz mutlaka olacak ama bu ligi önce tanımalıyız. Elbette gönlümüzden geçen süper lige çıkmaktır. Ama bunlar plan ve programla hayata geçireceğiz. Bu halkın yıllardır özlemini duyduğu süper lig umudunu yeşertmek için adaylığımı koydum. Amedspor İstişare Kurulunun vereceği her türlü karara da saygılıyız” ifadelerini kullandı.

Amedspor’da başkanlığa bir aday daha!

NEDİM ŞİMŞEK KİMDİR?

Dicle doğumlu olan Nedim Şimşek ilk ve orta öğrenimini Diyarbakır’da tamamlandı. Dicle Üniversitesi Ergani Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü mezunu olan Şimşek 2005 yılında İnşaat sektörüyle ticaret hayatına atıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait inşaat taahhüt işlerini başarılı bir şekilde tamamladı, projeleri birçok ilde emsal olarak gösterildi. Şimşek’in birden fazla taahhüt projesi devam etmekte.

İnşaat sektörüyle ilgili birçok sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapan Şimşek TOBB Diyarbakır Ticaret ve Sanayi odası inşaat grubunda yüksek oy oranı alarak DTSO meclis üyesi olarak seçildi. TOBB delegesi, Diyarbakır İnşaat Müteahhitleri Derneği genel sekreterliği görevlerinin yanı sıra spor alanında birçok profesyonel ve amatör kulüplerde kulüp başkanlığı ve yöneticilik yaptı.

Erganispor Kulüp Başkanlığı yapan Şimşek en son Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’nda bulunuyordu.

 

MESUT BAKKAL’A İMZAYI ATTIRDI

Amedspor’un kritik bir çok transferinde imzası olan Şimşek en son deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal’ı Amedspor’a kazandırdı.