Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’ndan Elaldı açıklaması!

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın adaylıktan çekildiği paylaşımı üzerine açıklama yapan Amedspor Yüksek İstişare Kurulu, “Amedsporumuzun layık olduğu en ideal yönetim, yol ve yöntemlerle yoluna devam edeceğine dair kimsenin kuşkusu ve kaygısı olmasın” denildi.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’ndan Elaldı açıklaması!

 

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu, Başkan Aziz Elaldı’nın sosyal medyada kongrede aday olmayacağı yönünde yaptığı paylaşım üzerine açıklama yaptı.

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Bilindiği üzere 20.05.2024 tarihinde  Yüksek İstişare Kurulu olarak bizimde içerisinde bulunduğumuz Amedspor bileşenleri ‘nin ortaklaşarak almış olduğu kongre kararı kamuoyu ile paylaşılmıştır. Kulübümüzün mevcut Yönetim Kurulu Başkan’ı Aziz Elaldı’yla ivedilikle görüşme alınmış olup, önceliğimizin kendilerinin devam etmesi olduğu, kulüp bileşenlerimizin üzerinde ortaklaştığı, kulübümüzün geldiği merhaledeki handikapları ve çözüm önerileri hususunda kendi görüşlerimiz aktarılmış, kendilerinin bu konulardaki fikirleri ve planlamalarıyla ilgili de 28.05.2024 tarihinde ikinci bir toplantının yapılması kararlaştırılmıştır.

Amedspor’dan Kastamonu için özel uçak!

Kamuoyu’ nun malumu üzere Amedspor bir ortaklaşma ve ortak aklı hakim kılma anlayışıdır. Her dönem meşakkatli ve özveri isteyen bu göreve en zor zamanlarımızda bile birden çok arkadaşımız talipli olmuştur. Nitekim geçen sezonda da Aziz Elaldı dışında talipli olan diğer dört arkadaşımızla da ortak akıl ve istişare kültürü işletilerek görüşülmüş başkanlık görevini Aziz beyin yapmasında ortaklaşılmıştır.

Bu Sezon için kamuoyunun beklentisi ve teamüller gereği öncelik Aziz Beye verilmiş ve kendileriyle yukarda andığımız planlama ve diğer hususlarla ilgili süreç işletilmiştir. Diğer talipli aday arkadaşlara Aziz bey ile yürüttüğümüz görüşmeler olumsuz sonuçlanması halinde kendileriyle görüşüle bileceği tarafımızca aktarılmıştır. Aziz beyle kendilerinin talepleri doğrultusunda tarihi netleştirilen ikinci toplantı  henüz yapılmamışken bugün kamuoyuna bizimle ilgisi olmayan bir içerik ve töhmet altında bırakıcı ifadelerle çekildiğini ilan etmiştir.

Halkımızın gözbebeği, umut ışığı, yılların emeğinin ürünü, kulübümüzün; tüm duyarlılıklarımız doğrultusunda, geleceğine en doğru şekilde yön vermek bizim tarihi sorumluluğumuzdur. Amedsporumuzun layık olduğu en ideal yönetim, yol ve yöntemlerle yoluna devam edeceğine dair kimsenin kuşkusu ve kaygısı olmasın. Selam ve saygılarımızla…”