Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor Yeniden Lider Olmak İstiyor!

Amedspor, Düzcespor maçında kazanması durumunda rakiplerinin puan kaybetmesiyle liderlik koltuğuna haftalar sonra tekrar oturabilir.

Amedspor, Düzcespor maçında kazanması

Amedspor Yeniden Lider Olmak İstiyor! Amedspor, Düzcespor maçını kazanması, rakiplerinin de puan kaybetmesiyle liderlik koltuğuna haftalar sonra yeniden oturabilir.

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Kastamonuspor’a karşı yenildiği karşılaşmayla beraber hem liderliği hem de namağlup serisini kaybetmişti.

 

Amedspor, bu maçın ardından bir türlü istenilen performansı gösterememiş ve ardı ardına aldığı beraberlikler ve mağlubiyetler ile liderle arasındaki puan farkı açılmıştı.

 

Devre arasında takımın başına Mesut Bakkal gibi tecrübeli Teknik Direktörü Takımın başına getiren Amedspor, aksayan bölgelere de nokta transferler yaparak yeniden şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline gelmişti. Ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmandan beraberlikle ayrılan Amedspor geçtiğimiz hafta kendi evinde üstün bir oyunla maçtan farklı galibiyetle ayrılmayı bilmişti.

 

AMEDSPOR’DA TEK HEDEF ÜÇ PUAN

 

27 Ocak Cumartesi günü saat: 14.00’de Düzcespor deplasmanında sahaya çıkacak olan Amedspor bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Yeşil kırmızılılar 3 puan ile ayrılması durumunda rakiplerinin olası puan kaybından liderlik koltuğuna haftalar sonra tekrar oturabilir.